Τι το διαφορετικό θέλουν να δημιουργήσουν οι Αμερικάνοι στο Μαϊάμι


Το 2022 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί για πρώτη φορά το γκραν πρι του Μαϊάμι. Μια ολοκαίνουργια πίστα θα κατασκευαστεί γύρω από το Hard Rock Stadium στο Miami Gardens.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 24/4/2021

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Hard Rock Stadium, Tom Garfinkel, θα πρόκειται για ένα πραγματικό θέαμα.

Ο εν λόγω αγώνας ήταν να ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό και την περασμένη εβδομάδα επιτέλους έγινε. Η Formula 1 και η πόλη κατέληξαν τελικά σε μια τοποθεσία κοντά στο Hard Rock Stadium, όπου οι Miami Dolphins δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους.

«Η πρώτη προτεραιότητα ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης πίστας, για τους οδηγούς, για τους οπαδούς, με πολλαπλές ευκαιρίες για πέρασμα», λέει ο Garfinkel. Κι, όντως, έτσι είναι, καθώς η πίστα έχει δύο μεγάλες ευθείες που απαιτούν έντονα φρεναρίσματα, όμως αυτές φαίνεται να είναι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες προσπέρασης.

Ο Garfinkel πιστεύει επίσης ότι θα πρέπει να υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνει κανείς μακριά από την πίστα. «Ο χώρος θα μεταμορφωθεί πλήρως σε καμπ, με διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και πολλές διαφορετικές δυνατότητες διασκέδασης, χώρους εστίασης και ποτών. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι θα εντυπωσιάζονται όταν φτάνουν εκεί», λέει ο Garfinkel.