Το… τερμάτισε ο Nico Rosberg! Πώς παρομοίασε την εκκίνηση ενός γκραν πρι!


Ο Nico Rosberg έχει συνηθίσει να… αιφνιδιάζει με τις κινήσεις και τα λεγόμενά του. Ποιος θα ξεχάσει, άραγε, την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Formula 1 μόλις μία εβδομάδα αφού κατέκτησε τον τίτλο το 20216. Όμως αυτή τη φορά το… τερμάτισε!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/4/2020

Είναι ώρες-ώρες που απορεί κανείς με τον τρόπο που βρίσκουν ορισμένοι άνθρωποι για να… ισοπεδώνουν τα πάντα. Ο Nico Rosberg πέταξε την… ατάκα της χρονιάς, αυτή τη φορά προσομοιάζοντας την εκκίνηση ενός γκραν πρι της Formula 1, με τη γέννηση ενός παιδιού!

Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. «Το συναίσθημα που βιώνεις στην εκκίνηση ενός αγώνα μπορείς να το συγκρίνεις μόνο με αυτό της αναμονής της γέννησης του πρώτου παιδιού σου, τη ώρα που είσαι στο μαιευτήριο και περιμένεις να φωνάξουν το όνομά σου», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Der Standard» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016!

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η ατάκα άρεσε στη σύζυγό του, Vivian Sibold, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2014 κι έχουν μαζί δύο κόρες, την πεντάχρονη Alaia και την τρίχρονη Naila. Άλλωστε η Vivian κατά γενική ομολογία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να ρίξει πρόωρους τίτλους τέλους στην καριέρα του ως οδηγός αγώνων ο Nico Rosberg…