Verstappen σε... πανικό, λόγω κορωνοϊού!


Η πανδημία του COVID-19 έχει προκαλέσει τεράστιο άγχος στον Max Verstappen, με τον Ολλανδό να δείχνει ανίκανος να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 23/3/2020

Ποιος είπε ότι οι νέοι έχουν πάρει αψήφιστα το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού; Υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι… τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί να νοσήσουν από τον COVID-19. Όπως ο Max Verstappen!

Παρότι μόλις 22 ετών, υγιέστατος και… έτη φωτός μακριά από τις ευπαθείς ομάδες, ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull τρέμει στην ιδέα πως ο ιός μπορεί να του… χτυπήσει την πόρτα.

Την «αποκάλυψη» έκανε ο Dr. Helmut Marko, ο οποίος σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα είπε πως «μίλησα με τον Max και μου είπε πως τον έχει καταβάλλει το άγχος μήπως κολλήσει τον ιό. Πραγματικά τόσο αγχωμένο δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ».

Ο 76άχρονος πρώην πιλότος και νυν σύμβουλος του Dietrich Mateschitz στην Red Bull παραμένει σε… καραντίνα στο σπίτι του στο Γκρατς, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως στην ηλικία του εάν νοσήσει μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραίο.

Για τον Verstappen, όμως, είπε πως «αυτό που προσπάθησα να του πω για να τον ηρεμήσω ήταν πως ίσως γι’ αυτόν να είναι καλύτερο να κολλήσει τώρα τον COVID-19, καθώς στην ηλικία του δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό θέμα, ενώ θα έχει αποκτήσει και αντισώματα για το μέλλον, όταν θα χρειαστεί να κάνει ταξίδια για το Πρωτάθλημα».