Υπογράφει ο Hamilton στην Mercedes


Ζήτημα μερικών ωρών είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Hamilton με την ομάδα της Mercedes, με του Γερμανούς να προαναγγέλλουν το χαρμόσυνο γεγονός μέσω των κοινωνικών δικτύων.

  • 18/12/2020

Ο L. Hamilton θα παραμείνει στην ομάδα της Mercedes και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Με ένα όχι και τόσο αινιγματικό tweet η Mercedes AMG Petronas προαναγγέλλει την υπογραφή του νέου συμβολαίου από τον Βρετανό, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που πρόκειται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ειδικότερα η διάρκειά του, η οποία θα αποκαλύψει και την πρόθεση της γερμανικής ομάδας να παραμείνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 μετά και το 2021.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Mercedes θα αποχωρήσει από την Formula 1, παραμένοντας στον θεσμό ως προμηθευτής κινητήρων και «στέλνοντας» του L. Hamilton και T. Wolff στην Aston Martin.

H ανακοίνωση της υπογραφής του νέου συμβολαίου από το L. Hamilton συμπίπτει με εκείνη της συμφωνίας ανάμεσα στον Sergio Perez και την Red Bull.

Ο Μεξικανός, ο οποίος βρέθηκε χωρίς ομάδα μετά και την έλευση του S. Vettel στην πρώην Racing Point νυν Aston Martin, πρόκειται να αντικαταστήσει τον Albon την επόμενη αγωνιστική σεζόν αποτελώντας τον Νο2 οδηγό της Red Bull.

Διαβάστε ακόμα:

Εγκρίθηκε το καλεντάρι του 2021 για τη Formula 1