Η Aston Martin Lagonda παρουσιάστηκε στην Γενεύη


Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ LAGONDA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ALL-TERRAIN CONCEPT ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΝΑ SUV.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/3/2019

Μετά από το περσινό Lagonda Vision Concept η Aston Martin έρχεται να παρουσιάσει μια όσο γίνεται πιο προσγειωμένη εκδοχή. Πάνω στο All-Terrain Concept θα βασιστεί το υπερπολυτελές και πλήρως ηλεκτρικό SUV της εταιρίας που θα ξεκινήσει να παράγεται το 2022 (νωρίτερα θα ξεκινήσει η DBX).

Σχετικά με το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Γενεύη οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο πάτωμα αλλά δίχως οι Βρετανοί να μας λένε κάτι για το σύστημα πρόωσης. Ο λόγος είναι πως στα πρώτα βήματα εξέλιξης του μοντέλου τους θέλουν να επικεντρωθούν στην σχεδίαση του υιοθετώντας στοιχεία και χαρακτηριστικά από τον χώρο των πολυτελών γιοτ.

Στο concept υπάρχει τετραθέσια διάταξη στο εσωτερικό και οι πόρτες ανοίγουν αντίρροπα για μεγαλύτερη άνεση. Ένα στοιχείο που θα μπορούσε να περάσει στην παραγωγή τονίζοντας την διαφορετικότητα της Lagonda.

Στην καμπίνα υπάρχουν αψεγάδιαστα ποιοτικά υλικά με ειδικές επενδύσεις καθισμάτων και lounge ατμόσφαιρα με κρυφό φωτισμό. Φυσικά υπάρχει αυτόνομο σύστημα κίνησης το οποίο όταν μπαίνει σε λειτουργία τα μπροστινά καθίσματα γυρίζουν προς τα πίσω για να έχουν άμεση επαφή με τους πίσω επιβάτες.

Μια πολύ εντυπωσιακή λεπτομέρεια αφορά στο κλειδί που με την βοήθεια ηλεκτρομαγνητικού πεδίου αιωρείται πάνω από μια μεταλλική επιφάνεια και ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα. Ως ιστορικό σήμα η Lagonda ιδρύθηκε το 1906 και από το 1947 βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Aston Martin.

Native Advertising