Honda HR-V e:HEV - To SUV του μέλλοντος είναι εδώ!


To νέο Honda HR-V e:HEV είναι ένα εντυπωσιακό SUV σε εμφάνιση, τεχνολογία, αλλά και περιβαλλοντική απόδοση χάρη στην προηγμένη υβριδική του τεχνολογία. Ανακαλύψτε το!

  • 5/5/2022

Ιαπωνική φιλοσοφία κατασκευής

O βασικός παράγοντας είναι ότι πρόκειται για ένα Honda! Και ένα Honda δεν μοιάζει ποτέ με οτιδήποτε άλλο! Το νέο HR-V e:HEV είναι αποτέλεσμα μιας ευρείας επαναξιολόγησης της νοοτροπίας των σύγχρονων καταναλωτών. Αξιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο οι δραστήριοι, διασυνδεδεμένοι άνθρωποι τού σήμερα αναγνωρίζουν και επιλέγουν προϊόντα υψηλής αξίας, η Honda δεν θέλησε να δημιουργήσει απλώς ένα νέο συμπαγές SUV, αλλά ένα προϊόν που θα προσελκύει τον πελάτη μέσω της υψηλής αισθητικής, της λειτουργικότητας και της πρακτικότητάς του.

Ένα premium SUV

Η νέα γενιά HR-V e:HEV αποτελεί ένα ξεχωριστό compact SUV με επιρροές από την αισθητική ενός coupe. Το νέο μοντέλο ενσαρκώνει την απέριττη, καθαρή, μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, όπως την είδαμε σε πρόσφατα, νέα μοντέλα της Honda, ακολουθώντας υψηλά πρότυπα λειτουργικότητας και αισθητικής.

Η σχεδίαση περιλαμβάνει μία νέα, τολμηρή μάσκα, ενώ στο σχήμα του αμαξώματος ενσωματώνεται ένα μακρύ καπό και πιο αιχμηρά, κάθετα πλαϊνά τμήματα προς όφελος της ευρυχωρίας εσωτερικού. Το κέντρο του καπό είναι χαμηλό και επίπεδο, ενώ η ‘γραμμή ώμου’ ρέει προς τη βάση των κολόνων Α, αποπνέοντας μία αίσθηση σταθερότητας και στιβαρότητας, όπως αρμόζει σε ένα SUV. 

«Amp up your life» OK

Πριν εστιάσουν στους επιμέρους τομείς τού οχήματος, στη Honda μελέτησαν τον τρόπο που οι σύγχρονοι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα. Όταν διαπίστωσαν ότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο τρόπος που η εμφάνιση και οι επιδόσεις ενσωματώνονται στον τρόπο ζωής τους, υιοθέτησαν τη φράση «Amp up your life» για να δημιουργήσουν ένα όχημα που όχι μόνο να ταιριάζει στο lifestyle τους αλλά να τους παρακινεί να δραστηριοποιηθούν περισσότερο και να τους κάνει πιο ενεργούς. Και το καινούργιο HR-V e:HEV είναι ακριβώς το κίνητρο που χρειάζονται και το μέσο για να αποκτήσουν έναν πιο ενδιαφέρον τρόπο ζωής.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Ένα όχημα της Honda πάντα βάζει στο επίκεντρο τον οδηγό και τους επιβάτες, συνεπώς το HR-V e:HEV δεν αποτελεί εξαίρεση. Χάρη στη φιλοσοφία «Man Maximum, Machine Minimum» (M/M), η οποία εκφράζει την άποψη ότι σκοπός τής τεχνολογίας και της σχεδίασης είναι να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τού οδηγού και των επιβατών, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο Crossover/SUV το οποίο να δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την οδήγηση και την άνετη μετακίνηση κάθε φορά.

Δείτε την Video-Δοκιμή του νέου Honda HR-V e:HEV