Το νέο Honda H-RV e:HEV διαθέτει τον καλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία


Η έξυπνη διάταξη χώρων σε συνδυασμό με τα Magic Seats, το χαμηλό σκαλοπάτι της πίσω πόρτας, το χαμηλό επίπεδο πάτωμα φόρτωσης, αλλά και το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας μεγιστοποιούν το χώρο και διευκολύνουν την πρόσβαση.

  • 10/5/2022

Το νέο HR-V e:HEV εξελίχθηκε με σκοπό να αξιοποιηθούν περαιτέρω όλες οι δυνατότητες του αυτοκινήτου από τους πελάτες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία Μ/Μ και μέσω της έξυπνης τοποθέτησης των υβριδικών εξαρτημάτων στο πλαίσιο και το χώρο του κινητήρα, η Honda αύξησε την ωφελιμότητα του χώρου φόρτωσης και την ευελιξία για την υποστήριξη ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Η χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης είναι εντυπωσιακή, παρά την προσθήκη των υβριδικών εξαρτημάτων. Με ένα τελείως επίπεδο πάτωμα φόρτωσης και τα ευπροσάρμοστα πίσω καθίσματα Magic Seats της Honda, το HR-V έχει την ευελιξία να μεταφέρει μεγάλη ποικιλία αποσκευών και σπορ εξοπλισμού. 

Η ευκολία πρόσβασης του χώρου φόρτωσης δεν επηρεάζεται από την κεκλιμένη οροφή. Η έξυπνη διάταξη χώρων σε συνδυασμό με τα Magic Seats, το χαμηλό σκαλοπάτι της πίσω πόρτας, το χαμηλό επίπεδο πάτωμα φόρτωσης, αλλά και το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας μεγιστοποιούν το χώρο και διευκολύνουν την πρόσβαση. Σανίδες του σερφ μπορούν να μεταφέρονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου καθώς και δύο mountain bikes ενηλίκων (με τους εμπρός τροχούς να έχουν αφαιρεθεί) σε όρθια θέση. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για ένα πρόσθετο, υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο για ασφαλή μεταφορά. 

Η λειτουργία Power Tailgate Walk Away Close

Η ευκολία φόρτωσης αυξάνεται με την hands-free λειτουργία ‘Power Tailgate Walk Away Close’. Η λειτουργία εγγύτητας έξυπνου κλειδιού ανιχνεύει πότε το κλειδί απομακρύνεται από το όχημα για να ξεκινήσει αυτόματα το κλείσιμο της πίσω πόρτας.

Οι αποθηκευτικοί χώροι και τα σημεία συνδεσιμότητας σε όλη την καμπίνα έχουν βελτιωθεί έναντι του προηγούμενου μοντέλου. Μία μεγάλη κεντρική ‘τσέπη’ είναι ιδανική για μεγάλα και μικρά αντικείμενα, ενώ υπάρχουν δύο θύρες φόρτισης USB μπροστά και δύο πίσω, πλέον της βάσης ασύρματης φόρτισης που είναι διακριτικά τοποθετημένο στο κάτω τμήμα της κεντρικής κονσόλας, επιτρέποντας την ταυτόχρονη φόρτιση των συσκευών όλων των επιβατών. Το premium ηχοσύστημα 10 ηχείων με ξεχωριστό ενισχυτή, και τα φώτα καμπίνας με ενεργοποίηση μέσω αφής προάγουν την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης στο χαλαρωτικό περιβάλλον της καμπίνας.