Το νέο καινοτομικό πλαίσιο του νέου Honda HR-V e:HEV


Αν και οι συνολικές διαστάσεις του οχήματος είναι παρόμοιες με του προηγούμενου μοντέλου, το νέο HR-V προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια και τους ώμους, αυξάνοντας την αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης.

  • 5/5/2022

Αν και οι συνολικές διαστάσεις του οχήματος είναι παρόμοιες με του προηγούμενου μοντέλου, το νέο HR-V e:HEV προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια και τους ώμους, αυξάνοντας την αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης. Εκτός από την αύξηση του χώρου των ποδιών πίσω κατά 35 mm, υπάρχει μία πρόσθετη κλίση δύο μοιρών συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά HR-V, που είναι αποτέλεσμα της κεντρικής διάταξης του ρεζερβουάρ της Honda και της έξυπνης τοποθέτησης των υβριδικών εξαρτημάτων.

Χάρη στη δομή της πλατφόρμας, παραμένει η εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη πίσω καθισμάτων Magic Seat, που επιτρέπει την πλήρη αναδίπλωση προς τα κάτω ή προς τα πάνω, ανάλογα με τον απαιτούμενο χώρο φόρτωσης.

Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία Μ/Μ της Honda, η πλατφόρμα του HR-V έχει σχεδιαστεί  με τα υβριδικά εξαρτήματα του συστήματος κίνησης έξυπνα τοποθετημένα στο πλαίσιο και το χώρο του κινητήρα.

Σε συνδυασμό με την καινοτόμα κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ και την ενσωμάτωση της μπαταρίας κάτω από το χώρο αποσκευών αντί του πατώματος του αυτοκινήτου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να ταξιδεύουν άνετα τέσσερις ενήλικες, παρά τα πρόσθετα εξαρτήματα του συστήματος e:HEV.