Honda Jazz e:HEV & Jazz Crosstar e:HEV


Αποδοτική υβριδική τεχνολογία, προηγμένη συνδεσιμότητα και ανώτερη οδηγική αίσθηση. Ανακαλύψτε το!

  • 19/4/2021
  • Το Jazz e:HEV είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων πόλης, συνδυάζοντας τη λειτουργία ενός κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου που φορτίζει τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνολική απόδοση του υβριδικού συστήματος της Honda ανέρχεται στους 109 ίππους και τα 235 Nm!
  • Ηλεκτροκίνηση 80% σε μικτές συνθήκες προσφέρει το Jazz e:HEV. Η κίνηση στους τροχούς μεταδίδεται κυρίως από τον ηλεκτροκινητήρα, ενώ ο κινητήρας βενζίνης 1.5 λίτρου DOHC i-VTEC, λειτουργεί για να φορτίσει την μπαταρία στο 80% και μόνο σε υψηλές ταχύτητες κινεί τους τροχούς (20%).
  • Το νέο Jazz e:HEV είναι εξοπλισμένο από τη βασική έκδοση με την «σουίτα» συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing. Για την προστασία των επιβατών φροντίζουν οι 10 αερόσακοι, μεταξύ των οποίων οι πίσω πλαϊνοί και για πρώτη φορά στην κατηγορία Β και μεσαίος, ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα!
  • «ΟK Honda!» Το νέο Jazz e:HEV διαθέτει τον ψηφιακό βοηθό Honda Personal Assistant, ένα έξυπνο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί φυσικές συνομιλίες βασισμένες σε έξυπνες εντολές προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε μία γκάμα online υπηρεσιών.
  • Το νέο Jazz διαθέτει δέκα αερόσακους, μεταξύ των οποίων ένας νέος εμπρός κεντρικός αερόσακος. Αυτός ο πρωτοποριακός κεντρικός αερόσακος είναι ενσωματωμένος στο κέντρο της πλάτης του καθίσματος του οδηγού και εκτείνεται από την πλευρά του ατυχήματος, προστατεύοντας τα κεφάλια των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης.