Ανοδική η πορεία της Peugeot και το Μάρτιο στην ελληνική αγορά


Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT ΚΑΘΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ 923 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ 9,6%.

  • 3/4/2019

Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς και του πρώτου τριμήνου 2019 σημειώνοντας 2.683 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10,2%. Το Peugeot 208, βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του καταγράφοντας την προτίμηση των αγοραστών, που το επιλέγουν για το σχεδιασμό, την τεχνολογία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει. Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα της Peugeot και συγκεκριμένα τα μοντέλα Peugeot 108, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Peugeot 5008 και το MPV Peugeot Traveller, βρέθηκαν στο Top 5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους.

Επαγγελματικά Peugeot 

Στην αλματώδη πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά, συνέβαλαν και τα πρακτικά και ανθεκτικά ελαφρά επαγγελματικά της φίρμας. Τα Peugeot Boxer και Peugeot Expert στα VAN και το Peugeot 208 PRO στα vanette, κατέλαβαν την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας τη συνειδητή επιλογή των επαγγελματιών που απαιτούν απόδοση, οικονομία και ασφάλεια στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους.