Απόλυτα επιτυχημένη η AUTOTEC EXPO 2019!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η AUTOTEC EXPO 2019 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ, ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 18.000. ΤΟΣΟ ΕΚΘΕΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. 

  • 2/10/2019

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η AUTOTEC EXPO 2019 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29  Σεπτεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας. Όπως ανακοινώνει η διοργανώτρια εταιρεία "σημειώθηκε ρεκόρ στηn προσέλευση των επισκεπτών που υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 18.000. Τόσο εκθέτες όσο και επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φετινή απολύτως στοχευμένη διοργάνωση φιλοξένησε περισσότερους από 100 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων.

Με έναν αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών, δυναμική συμμετοχή από τις πιο αξιόπιστες και μεγάλες εταιρείες της αγοράς κι ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα ημερίδων και σεμιναρίων η AUTOTEC EXPO 2019 δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το καταλληλότερο και ένα από τα πιο σημαντικά «οχήματα» για την ανάπτυξη και τόνωση του συγκεκριμένου κλάδου.

Η AUTOTEC EXPO 2019 κατά τις τρεις ημέρες της λειτουργίας της επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο του aftermarket μηχανοκίνητων οχημάτων.

Όπως φαίνεται άλλωστε από τις πρώτες δηλώσεις των εκθετών λίγο μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, είναι σίγουροι ότι οι επόμενοι έξι μήνες για τις επιχειρήσεις τους θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί και κερδοφόροι.

Η φετινή AUTOTEC EXPO όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσα έπονται".