Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  • 24/3/2020

Με ανακοίνωσή της, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, δημοσιοποιεί τις ενέργειές της που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου.

Αναλυτικά:

"Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ζωή και υγεία αποτελούν την πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα.

Συμμετέχουμε ενεργά στη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε αυτή να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις μικρότερες συνέπειες για όλους.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αναδιατάξαμε από την πρώτη στιγμή τις δυνάμεις μας, προκρίνοντας την τηλεργασία για την πλειοψηφία των εργαζομένων μας, περιορίζοντας στις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες τις δραστηριότητες λιανικής μας και υιοθετώντας αυστηρά μέτρα προστασίας για όσους εργαζομένους μας εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στους χώρους εργασίας.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μας ως ένας κορυφαίος πάροχος κίνησης (Yamaha, Porsche, Sixt, Μοτοδίκτυο), θέτουμε άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας και των Δήμων επιβατικά οχήματα, vans και μοτοσικλέτες ώστε να χρησιμοποιηθούν όπως και όπου οι ανάγκες το απαιτούν. Αναλαμβάνουμε παράλληλα εξολοκλήρου τη συνολική φροντίδα και συντήρηση των οχημάτων που παραχωρούμε.

Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας, μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς".