ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «KONΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ-LE MANS ‘66»


Μη χάσεις τις 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία με την επική κόντρα της Ford με τη Ferrari για τη νίκη στον αγώνα 24 Ώρες του Le Mans του 1966. 

  • 12/11/2019

To CAR AND DRIVER, χορηγός επικοινωνίας της ταινίας «KONΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ-LE MANS ‘66» στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα μοιράζει 10 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας!

Κάνε Like, Share και σχολίασε το post του διαγωνισμού στο Facebook και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premier της επικής ταινίας «KONΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ-LE MANS ‘66» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/11 στις 19:00 στον κινηματογράφο ODEON Μαρούσι.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 13/11 στις 11:00.

                                         ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όροι Διαγωνισμού

  1. Η εταιρεία M2K E.E με έδρα την Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 7Α, (εφεξής καλούμενης χάριν συντομίας ως «M2K MEDIA» ή «εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό μέσω διαδικτύου με τίτλο «Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κόντρα σε όλα» (εφεξής προωθητική ενέργεια ή Διαγωνισμός).
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για τους ανήλικους τεκμαίρεται ότι συμμετέχουν έχοντας λάβει την προηγούμενη συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων. Σε περίπτωση ρητής άρνησης των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων να λάβει κάποιος ανήλικος μέρος στο διαγωνισμό, θα επέρχεται ακύρωση της συμμετοχής του. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της εταιρίας καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.
  3. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται στην ηλεκτρονική σελίδα του CARANDDRIVER.GR στο Facebook (https://www.facebook.com/CARANDDRIVER.GREECE) από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου  2019 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη  13 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 πμ. Συμμετοχές πριν ή μετά το χρονικό αυτό διάστημα δεν λαμβάνονται υπόψη.
  4. Οι χρήστες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα του CARANDDRIVER.GREECE στο Facebook και να αναζητήσουν το σχετικό post του διαγωνισμού, σχολιάζοντας την σχετική ανάρτηση, κοινοποιώντας τον διαγωνισμό στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook και κάνοντας Like (μου αρέσει) ή Follow (ακολουθήστε) στη σελίδα του CARANDDRIVER.GREECE
  5. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης αποκτά αυτομάτως συμμετοχή για την κλήρωση του δώρου. Στο πλαίσιο της παρούσας ενέργειας και ύστερα από κλήρωση μέσω τυχαίου ηλεκτρονικού αλγόριθμου, θα ανακοινωθεί ο νικητής τη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00πμ.. Οι νικητές θα είναι 10. O  κάθε νικητής θα κερδίσει μια πρόσκληση για 2 άτομα για να παρακολουθήσουν την avant premier της ταινίας «Κόντρα σε όλα-Le Mans ‘66»
  6. Tα ονόματα τα των νικητών θα ανακοινωθούν με τη μορφή σχολίου κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook.
  7. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.
  8. Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της προωθητικής ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.
  9. Διευκρινίζεται ότι τα δώρα είναι προσωπικά, μη μεταβιβάσιμα κατά βούληση του τυχερού και δεν μπορούν να εισπραχθούν σε μετρητά. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει κάθε λεπτομέρεια, ουσιώδη ή μη των δώρων. Η εταιρεία δικαιούται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλλει την ημερομηνία αυτής, καθώς επίσης και να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής ή/και τον τρόπο διεξαγωγής του Διαγωνισμού, εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.
  10. Οι συμμετέχοντες/-ουσες στην ενέργεια δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της εταιρείας.
  11. Κατά τη συμμετοχή τους στην ενέργεια οι συμμετέχοντες/-ουσες οφείλουν να τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των ιστοσελίδων, σε κάθε δε περίπτωση με τη συμμετοχή τους αποδέχονται, χωρίς επιφύλαξη, τους όρους αυτών, βεβαιώνουν δε ότι έχουν λάβει πλήρη γνώση αυτών και τους αντιλαμβάνονται πλήρως. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες/-ουσες δεν συμφωνούν με οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους παρακαλούμε να μην προβούν σε συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
  12. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται για τη συμμετοχή στην ενέργεια, η αγορά σχετικού προϊόντος.
  13. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@caranddriver.gr