Μια «Μεγάλη» Μέρα για τον Κλάδο του Car Operating Leasing


Στόχος του ξεχωριστού αυτού exclusive event ήταν η ενημέρωση από τους επιλεγμένους ομιλητές για τις «νέες» τάσεις στον χώρο της Μίσθωσης Αυτοκινήτων καθώς και οι επερχόμενες αλλαγές που αναπτύσσονται στο χώρο της τηλεματικής και της μετακίνησης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

  • 17/5/2019

Με κεντρικό σύνθημα «Η Επόμενη Ημέρα του Car Operating Leasing» πραγματοποιήθηκε το Meet the Car Leasing Services of the Future την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στο Balux Prive (στη Γλυφάδα), από την Arval.

Στόχος του ξεχωριστού αυτού exclusive event ήταν η ενημέρωση από τους επιλεγμένους ομιλητές και η συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις «νέες» τάσεις στον χώρο της Μίσθωσης Αυτοκινήτων καθώς και οι επερχόμενες αλλαγές που αναπτύσσονται στο χώρο της τηλεματικής και της μετακίνησης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Tο εν λόγω εγχείρημα κρίνεται άκρως επιτυχημένο, αν λάβουμε υπόψη το δυναμικό «παρών» που έδωσαν 170 υψηλόβαθμα στελέχη (του κλάδου και όχι μόνο), τα οποία άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις και τις λύσεις της Arval έναντι των τελευταίων trends στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, σε συνάρτηση με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Αυτή η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση ξεκίνησε με τον Άκη Λιούνη, Γενικό Διευθυντή της Arval Ελλάδος, να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους, κάνοντας, παράλληλα, μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας. Έπειτα, αναφέρθηκε στις σημαντικές επιτυχίες, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Όμιλος Arval έχει ήδη δρομολογήσει στρατηγικό σχέδιο, ώστε να είναι έγκαιρα προετοιμασμένος για να υποστηρίξει τους πελάτες της απέναντι στις επερχόμενες μεταβολές», δίνοντας έτσι τον «τόνο» για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Κάπως έτσι, εξειδικευμένα στελέχη της διεθνούς και εγχώριας αγοράς, καθώς και διακεκριμένοι decision-makers «ανέβηκαν» στο εντυπωσιακό stage του Meet the Car Leasing Services of the Future.

Στη συνέχεια, η Angela Montacute, Chief Operating Officer, μέλος της Διοικητικής ομάδας του ομίλου της Arval και Πρόεδρος της Arval Telematics, έκανε μια εισαγωγή στις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής (mega-trends). Αξίζει να αναφερθεί ότι η ίδια «στάθηκε» ιδιαίτερα στη συνεισφορά που μπορεί να έχει ο κλάδος του Car Operating Leasing στη διαμόρφωση των smart cities.        

Ο Αρτέμης Αρτεμιάδης, Διευθυντής Διαχείρισης Στόλου, μέλος της διοικητικής ομάδας της Arval Ελλάδος, μίλησε αμέσως μετά για την προσθήκη της τηλεματικής στις υπηρεσίες της Arval, γεγονός που προσφέρει τη μέγιστη απόδοση στη διαχείριση στόλου των πελατών τους.

Έπειτα, ο Νίκος Κούνας, Διευθυντής Πωλήσεων της Arval Ελλάδος, αναφέρθηκε στα προϊόντα - υπηρεσίες που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μισθώνουν οχήματα με χρονική ευελιξία, να μεταβιβάζουν τα καθήκοντα και τις διαδικασίες του μισθωμένου στόλου στην εταιρεία Λειτουργικής Μίσθωσης αυτοκινήτων και -τέλος- στην παροχή online αναφορών χρήσιμων για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διαχείριση του στόλου.

Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το session “Discussing with the Experts”, όπου οι Άκης Λιούνης, Angela Montacute, Damien Pellissier (Regional General Manager της Arval Ελλάδος και άλλων 5 χωρών του Oμίλου), Αρτέμης Αρτεμιάδης, Νίκος Κούνας, συμμετείχαν σε έναν διαδραστικό διάλογο με το κοινό, με σημαντικές αναφορές στα οφέλη από τη χρήση νέων τεχνολογιών στο στόλο οχημάτων μίας επιχείρησης, αλλά και την εμπειρία που προσφέρουν στον τελικό χρήστη-οδηγό.  

Το event ολοκληρώθηκε με πλούσια συζήτηση, δυναμικό networking και -φυσικά- δροσιστικά cocktails σε μπλε φόντο.   

Δ.Τ.