Την πρωτιά πέτυχε στις εταιρικές πωλήσεις το 2019 η Peugeot


Η γαλλική εταιρία κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία.

  • 22/1/2020

Οι εταιρικές πωλήσεις της Peugeot έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα στην κορυφή με τους περισσότερους επιχειρηματίες που αναζητούσαν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, να εμπιστεύονται τις γαλλικές προτάσεις. Εκτός από την πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της Peugeot πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους. Το SUV Peugeot 3008, αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το SUV Peugeot 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του θέτοντας και τις βάσεις για την επικράτηση του νέου SUV Peugeot 2008 που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.

Τα πρακτικά και ευέλικτα, Peugeot 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο Top 3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα MPV/Combi, οι «σκληρά εργαζόμενοι» τετράτροχοι εκπρόσωποι της φίρμας, όπως τα Peugeot Traveller, Peugeot Rifter, κατέλαβαν και αυτά Top θέσεις στην κατηγορία τους. Η γαλλική εταιρία προσφέρει στους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις, ένα ιδανικό πακέτο, αξιοπιστίας, πολυτέλειας, ικανότητας και οικονομίας, με μία πλειάδα σύγχρονων μοντέλων ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη. Σε συνδυασμό με τις συμφέρουσες και εξατομικευμένες προτάσεις απόκτησης και την after sales εξυπηρέτηση που απαιτούν οι επιχειρηματίες και είναι ενσωματωμένη στο DNA της γαλλικής φίρμας, η Peugeot αποδεικνύεται η καλύτερη ομάδα για το ελληνικό επιχειρείν!