Το λιπαντικό G-ENERGY δοκιμάστηκε επιτυχώς στην Porsche Cayenne


Η Gazpromneft-Lubricants ολοκλήρωσε τις δοκιμές των λιπαντικών G-Energy Service Line W 5W-30 σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των βενζινοκινητήρων και των πετρελαιοκινητήρων των Porsche Cayenne.

  • 31/5/2019

Το πλήρως συνθετικό λάδι κινητήρα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία των βενζινοκινητήρων και των πετρελαιοκινητήρων σύγχρονων οχημάτων που λειτουργούν σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Το λιπαντικό παράγεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Mid SAPS, η οποία παρέχει μειωμένη περιεκτικότητα σε θείο, φωσφόρο και θειική τέφρα.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2018 και εκτελέστηκαν σε απόσταση 10.000 χιλιομέτρων σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας (σε αστικό και περιαστικό δίκτυο) στη Ρωσία. Η ανάλυση που διεξήχθη στο κέντρο δοκιμών καύσης και λιπαντικών υλικών επιβεβαίωσε τις υψηλές ιδιότητες κατά της φθοράς και την οξειδωτική σταθερότητα του προϊόντος κατά τη διάρκεια υψηλών φορτίων και δυναμικού τρόπου οδήγησης. Υπενθυμίζεται ότι η φιάλη των λιπαντικών G-Energy Service Line W 5W-30 είναι σχεδιασμένη από τον οίκο Giugiaro.