img

Cabrio [MY 2022]: Tα "6 συν 1" καμπριολέ μοντέλα που αλλάζουν το παιγνίδι!

Ποιά είναι τα νέα κάμπριο που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και πόσο κοστίζουν. Πού κερδίζουν και που χάνουν! 12/6

Τα 6 συν 1 best seller μοντέλα που έρχονται στην ελληνική αγορά

Η αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες, αλλά στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, τα οποία φιλοδοξούν να τραβήξουν πάνω τους το ενδιαφέρον των αγοραστών.

14/5

Υβριδικό, Diesel, LPG & CNG: Τι συμφέρει να αγοράσω!

Ποιές είναι οι πιο οικονομικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς στις δημοφιλέστερες κατηγορίες των supermini και Β-SUV.

8/4

Sedan μέχρι 24.000€ - Ποιες επιλογές προσφέρει η ελληνική αγορά;

Μπορεί οι επιλογές να έχουν μειωθεί σημαντικά λόγω της επέλασης των SUV, ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχουν μια σειρά από αξιοπρόσεκτες προτάσεις για όσους δηλώνουν αμετανόητοι fans της μπερλίνας.

28/3

Τα 5 απόλυτα 4x4 για τα χιόνια και την κακοκαιρία

Το πρωτόγνωρο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την χώρα αυτές τις μέρες μας κάνει να θυμηθούμε πέντε από τα πιο ικανά εκτός δρόμου οχήματα που κατασκευάστηκαν ποτέ και συνεχίζουν να αποτελούν τα κορυφαία μοντέλα του είδους. Τα 4x4 μοντέλα που έχουν στο DNA τους την κίνηση στα πιο δύσκολα τερέν και με τις πιο αντίξοες συνθήκες.

9/3

City Cars: Αυτά είναι τα κορυφαία αυτοκίνητα πόλης έως 14.000€

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις επιλογές που προσφέρονται στην ελληνική αγορά για την απόκτηση ενός μικρού αυτοκινήτου με "ταβάνι" τις 14.000€.

2/3

Value for Money: Τα 5 Β-SUV κάτω από 20.000 ευρώ - Ποιά είναι;

Τα μικρά SUV της ελληνικής αγοράς που αποτελούν συμφέρουσες προτάσεις. Με ποιούς κινητήρες διατίθενται, αναλυτικά οι τιμές τους.

24/2

Value for Money: Tα «7 συν 1» αυτοκίνητα-ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς!

Τα μοντέλα που παραμένουν φθηνά παρά τις αυξήσεις στην αγορά αυτοκινήτων και αποτελούν ευκαιρίες αγοράς στις κατηγορίες SUV, μικρά οικογενειακά, αυτοκίνητα πόλης.

18/2

Τα 5 συν 1 ηλεκτρικά SUV που έρχονται το 2022

Τα SUV είναι ο μεγάλος εμπορικός κυρίαρχος της εποχής και τείνουν να εξαφανίσουν τα supermini και τα παραδοσιακά μικρομεσαία hatchback. Είναι πολύ λογικό λοιπόν στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης που ανοίγεται μπροστά μας, οι κατασκευαστές να βάζουν και τα αμιγώς ηλεκτρικά SUV στο εμπορικό παιχνίδι. Πάμε να δούμε ποια περιμένουμε μέσα στο 2022.

18/2

Αυτοκίνητα πόλης: Τα υπέρ και τα κατά σε 4 μικρά μοντέλα!

Ευελιξία στην πόλη, οικονομία στην κατανάλωση, ευκολία στην χρήση για τα αυτοκίνητα πόλης, τα οποία δεν είναι και τόσο προσιτά όπως στο παρελθόν.

4/2

Τα 5 απόλυτα 4x4 για τα χιόνια και την κακοκαιρία

Το πρωτόγνωρο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την χώρα αυτές τις μέρες μας κάνει να θυμηθούμε πέντε από τα πιο ικανά εκτός δρόμου οχήματα που κατασκευάστηκαν ποτέ και συνεχίζουν να αποτελούν τα κορυφαία μοντέλα του είδους. Τα 4x4 μοντέλα που έχουν στο DNA τους την κίνηση στα πιο δύσκολα τερέν και με τις πιο αντίξοες συνθήκες.

25/1

Τα 5 SUV που περιμένουμε το 2022

Τα παντός είδους SUV είναι ο μεγάλος εμπορικός κυρίαρχος της εποχής και τείνουν να εξαφανίσουν τα supermini και τα παραδοσιακά μικρομεσαία hatchback. Είναι πολύ λογικό λοιπόν οι εταιρείες να συνεχίσουν να σέρνουν τον χορό των SUV, κατασκευάζοντας όλο και περισσότερα. Ποιά είναι τα σημαντικότερα που περιμένουμε μέσα στο 2022.

22/1

Τα 8 μοντέλα που καταφθάνουν στην ελληνική αγορά και αξίζει να περιμένουμε!

Ποιά είναι τα οκτώ ολοκαίνουρια μοντέλα που αναμένουμε προσεχώς στην ελληνική αγορά και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των αγοραστών.

12/11

Αυτά είναι τα 5 ηλεκτρικά μοντέλα για την πόλη - Πόσο κοστίζουν

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πρόκειται να είναι η νέα πραγματικότητα της αυτοκίνησης. Ποια είναι και τι αυτονομία έχουν τα πέντε καλύτερα μικρά ηλεκτρικά μίνι αυτοκίνητα.

8/11
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Configurator: Πώς μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο με ένα "κλικ" στην Ελλάδα

Ποιές εταιρείες προσφέρουν τη δυνατότητα παραγγελίας αυτοκινήτου ψηφιακά, μέσω internet, χωρίς να επισκεφθείς τον εκθεσιακό τους χώρο.

19/10

Τα 5 πιο φθηνά 4Χ4 μοντέλα της αγοράς!

Μπορεί η δημοφιλία των τετρακίνητων SUV να μειώνεται συνεχώς, για χάρη των προσθιοκίνητων crossover μοντέλων που έχουν κατακλύσει την αγορά και τους πίνακες των πωλήσεων, αλλά οι 4κίνητες προτάσεις είναι ακόμα εδώ και προσφέρουν πολλά περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή. Πάμε να δούμε τις πιο οικονομικές από αυτές.

18/9

Τα TOP 10 αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

Ποια είναι τα best seller μοντέλα της ελληνικής αγοράς που απαρτίζουν την κορυφαία 10άδα των πωλήσεων; Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

15/9

5 μοντέλα που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ!

Στην αγορά αυτοκινήτου οι προτάσεις είναι πιο πολλές από ποτέ. Αν όμως τα οικονομικά μας είναι στενά, ο σημαντικότερος παράγοντας που μετράει στην τελική επιλογή δεν είναι άλλος από την τιμή. Πάμε να δούμε 5 νέα μοντέλα που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ της τιμής τους και φέρνουν επάξια τον τίτλο του “value for money”.

3/8

Τρία Coupe-Cabriolet με λιγότερα από 5.000 ευρώ που αξίζουν την προσοχή σας!

Σκέφτεστε μέσα στο καλοκαίρι την απόκτηση ενός cabrio μοντέλου αλλά τα οικονομικά σας δεν είναι ανθηρά; Βρήκαμε για εσάς τρεις προτάσεις από την πολύ δημοφιλή κατηγορία των coupe-cabriolet στην αγορά των μεταχειρισμένων.

21/7
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Tα 4 βασικά που πρέπει να προσέξετε στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου!

Τα 'πρέπει' και τα 'πώς' για την ασφαλή αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Τι να προσέξετε...

15/2