img

Τα πιο φθηνά 4Χ4 SUV για να αντιμετωπίσεις την επόμενη κακοκαιρία - Από 16.680 ευρώ

Όταν οι δρόμοι γίνονται δύσβατοι, τα τετρακίνητα οχήματα με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αποτελούν τον καλύτερο 'σύμμαχο' του οδηγού. Αυτές είναι οι πιο φθηνές επιλογές της ελληνικής αγοράς. 8/2

Έρευνα: Τι "φρενάρει" την αγορά αυτοκινήτου - Οι τιμές και οι προσδοκίες για το 2023

Παρά την αύξηση των πωλήσεων καινούριων ΙΧ το 2022, η αγορά αυτοκινήτου δεν έχει ακόμα καταφέρει να φτάσει στα προ πανδημίας κορονοϊού επίπεδα – ούτε λόγος να γίνεται βέβαια για τις προ μνημονίου πωλήσεις. Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα…

1/2

Αυτά είναι τα φθηνότερα Plug-in hybrid μοντέλα της ελληνικής αγοράς

Παραμένετε διστακτικοί για την αγορά ενός πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου; Δείτε τις πιο προσιτές, οικονομικά, επιλογές Plug-in Hybrid μοντέλων στη χώρα μας, που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα θερμικών και ηλεκτρικών οχημάτων.

2/12

Black Friday: Αυτό είναι το πιο φθηνό αυτοκίνητο στην Ελλάδα

Κάθε χρόνο πλήθος κόσμου περιμένει καρτερικά την 'Black Friday' για να επωφεληθεί από τις μεγάλες (;) εκπτώσεις και να κάνει τις αγορές του. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ωστόσο, δεν έχει ανάγκη από... μαύρες Παρασκευές, αφού είναι το πιο φθηνό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, με την τιμή του να ξεκινά από 12.850€.

25/11

Αυτό το Toyota σαρώνει στην ευρωπαϊκή αγορά – Από 19.000€ η τιμή του στην Ελλάδα

To μοντέλο παλεύει... με τα θηρία της κατηγορίας των B-SUV και έχει πετύχει στη σύντομη του πορεία του να αναδειχθεί μέσα από την προτίμηση των αγοραστών.

4/10

Το αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (photos)

Πριν από αρκετά χρόνια, όσοι έψαχναν για μεγάλο πορτ-μπαγκάζ, ανέτρεχαν κατά βάση στα sedan. Στη συνέχεια προέκυψαν οι εκδόσεις station wagon που προσέφεραν το κάτι παραπάνω, ενώ πλέον ζούμε την εποχή των SUV όπου έχουν κυριαρχήσει στον τομέα των χώρων.

29/9

Τα 5 «μικρά» αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με τη χαμηλότερη κατανάλωση

Δείτε το Top-5 των αυτοκινήτων πόλης που κυκλοφορούν στη χώρα μας, με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

14/9

Sports cars: 6 μοντέλα με manual κιβώτιο που πρέπει να οδηγήσεις!

Σε μια εποχή που η αυτόνομη οδήγηση, η ηλεκτροκίνηση και η πανσπερμία συστημάτων υποβοήθησης οδηγού είναι αυτά που συζητούν όλοι, υπάρχει ένα στοιχείο που, ακόμα, παραμένει το ιερό τοτέμ για όσους αγαπούν τη σπορ οδήγηση. Είναι το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

30/7

Sedan μέχρι 24.000€ - Ποιες επιλογές προσφέρει η ελληνική αγορά;

Μπορεί οι επιλογές να έχουν μειωθεί σημαντικά λόγω της επέλασης των SUV, ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχουν μια σειρά από αξιοπρόσεκτες προτάσεις για όσους δηλώνουν αμετανόητοι fans της μπερλίνας.

13/7

Cabrio [MY 2022]: Tα "6 συν 1" καμπριολέ μοντέλα που αλλάζουν το παιγνίδι!

Ποιά είναι τα νέα κάμπριο που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και πόσο κοστίζουν. Πού κερδίζουν και που χάνουν!

12/6

Τα 6 συν 1 best seller μοντέλα που έρχονται στην ελληνική αγορά

Η αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες, αλλά στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, τα οποία φιλοδοξούν να τραβήξουν πάνω τους το ενδιαφέρον των αγοραστών.

14/5

Υβριδικό, Diesel, LPG & CNG: Τι συμφέρει να αγοράσω!

Ποιές είναι οι πιο οικονομικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς στις δημοφιλέστερες κατηγορίες των supermini και Β-SUV.

8/4

City Cars: Αυτά είναι τα κορυφαία αυτοκίνητα πόλης έως 14.000€

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις επιλογές που προσφέρονται στην ελληνική αγορά για την απόκτηση ενός μικρού αυτοκινήτου με "ταβάνι" τις 14.000€.

2/3

Value for Money: Τα 5 Β-SUV κάτω από 20.000 ευρώ - Ποιά είναι;

Τα μικρά SUV της ελληνικής αγοράς που αποτελούν συμφέρουσες προτάσεις. Με ποιούς κινητήρες διατίθενται, αναλυτικά οι τιμές τους.

24/2

Value for Money: Tα «7 συν 1» αυτοκίνητα-ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς!

Τα μοντέλα που παραμένουν φθηνά παρά τις αυξήσεις στην αγορά αυτοκινήτων και αποτελούν ευκαιρίες αγοράς στις κατηγορίες SUV, μικρά οικογενειακά, αυτοκίνητα πόλης.

18/2