Volvo S60 & V60: World Champion Editions από την Polestar για την κατάκτηση του πρωταθλήματος WTCC


Η Polestar, η εταιρεία βελτιώσεων και όχι μόνο της Volvo που πλέον έχει εξελιχθεί σε υπο-μάρκα της σουηδικής εταιρείας, κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού WTCC με την ομάδα Polestar Cyan Racing και αυτοκίνητο το Volvo S60 Polestar TC1.

  • 6/12/2017

Οδηγός και πρωταθλητής πλέον είναι ο Thed Bjork, που θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος Σουηδός που κερδίζει παγκόσμιο τίτλο σε διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προκειμένου λοιπόν να γιορτάσει αυτή την επιτυχία της η Polestar παρουσίασε τις World Champion Editions των S60 και V60, που συνδυάζονται με τους κινητήρες D4, T5 και T6.

Οι οποίοι για την περίπτωση αποδίδουν επιπλέον 10 PS και 50 Nm χάρη σε μια διαφορετική εισαγωγή αέρα και μια πιο ελεύθερη εξάτμιση. Παράλληλα το αυτόματο κιβώτιο έχει ταχύτερη απόκριση στο γκάζι και εκτελεί πιο γρήγορα τις αλλαγές. Εξωτερικά οι World Champion Editions ξεχωρίζουν από τις ζάντες των 19”, το διαχύτη και τη διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος τους, καθώς και από τα σήματα της Polestar που υπάρχουν και στο εσωτερικό τους.