Εντυπωσιακή η πορεία του Opel ADAM R2 στους αγώνες Ράλι


Πρωταθλητής στην κατηγορία του σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία…
  • 21/12/2014

Το Opel ADAM R2 έχει ταράξει τα νερά στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράλι άμα τη εμφανίσει του στους αγώνες. Συνολικά, σε 39 εκκινήσεις, οι οδηγοί του ADAM R2 με 190 hp πανηγύρισαν 28 νίκες κατηγορίας και τέσσερα Πρωταθλήματα!

Το ADAM R2s της Opel Motorsport Team France έφτασε σε ακόμα μια νίκη στο φινάλε του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ράλι. Ο Yoann Bonato ξεπέρασε 42 αντιπάλους στον τελικό της σεζόν, το Rallye du Var στη Ν. Γαλλία, γιόρτασε την τέταρτη νίκη του για φέτος και κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία R2. Επιπλέον, η Charlotte Berton σημείωσε την πέμπτη της ατομική επιτυχία της σεζόν και κέρδισε το Γαλλικό Γυναικείο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ο εργοστασιακός οδηγός της Opel Marijan Griebel κέρδισε σε έξι από τους οκτώ αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Ράλι και στο ADAC Masters και γιόρτασε τον τίτλο στην Division 5 πριν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Επιπλέον, ο Griebel κέρδισε στην Κατηγορία R2 του ADAC Rallye Germany, έναν αγώνα που προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ράλι κυριάρχησε ο Esteban Vallin της Red Opel Motorsport Team Spain. Οκτώ νίκες κατηγορίας του χάρισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος R2. Επίσης ήρθε δεύτερος στην Κατηγορία 2 για FWD οχήματα και τερμάτισε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

«Το Γερμανικό σλόγκαν ‘Αλλάξτε Τρόπο Σκέψης’ έφτασε και στα Ευρωπαϊκά Ράλι. Το ADAM R2 καθιερώθηκε γρήγορα σαν ένα σύγχρονο, γρήγορο και αξιόπιστο αυτοκίνητο Ράλι. 28 νίκες σε 39 εκκινήσεις μιλάνε από μόνες τους. Πρωταθλήματα σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία μαζί με εντυπωσιακές εμφανίσεις σε επίπεδο Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν πέρασαν απαρατήρητα. Εμφανώς είμαστε χαρούμενοι και με το μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών από όλη την Ευρώπη, επειδή αναδεικνύει την εξαιρετική επιτυχία του ADAM R2», επισημαίνουν οι άνθρωποι της εταιρείας από την εκπληκτική πορεία του νέου αγωνιστικού.