Έτσι ήταν τα πόδια του Juan Manuel Correa μετά το δυστύχημα του Hubert στο Spa! (pic)


Με ανοιχτό το στόμα άφησε ο Κολομβιανός πιλότος της Formula 2 τους ακόλουθους του στο Instagram, δημοσιεύοντας εικόνες από τον τρισδιάστατοι υπέρηχο!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/10/2020

Εδώ και σχεδόν 13 μήνες, από τις 30 Αυγούστου του 2019, όταν ενεπλάκη στο μοιραίο δυστύχημα του Σπα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Antoine Hubert, ο Juan Manuel Correa ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Ο Κολομβιανός πιλότος υποβλήθηκε προ ημερών στην 20ή χειρουργική επέμβαση τον τελευταίο έναν χρόνο κι έναν μήνα, όμως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα, ευελπιστώντας το 2021 να ξαναβρεθεί στο grid της Formula 2.

Αναρρώνοντας από το χειρουργείο, ο Correa ζήτησε από τους ακόλουθούς του στο Instagram να του υποβάλλουν όποια ερώτηση επιθυμούσαν. Κι όταν έφτασε η στιγμή που ένας διαδικτυακός «φίλος» του τον ρώτησε για το πώς έμοιαζαν τα πόδια του έπειτα από το συμβάν στο Σπα το 2019, τους άφησε όλους άφωνους!

Ο Correa «ανέβασε» μια φωτογραφία από τον τρισδιάστατο υπέρηχο στον οποίον είχε υποβληθεί ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η εικόνα είναι απλά συγκλονιστική, καθώς είναι προφανές πως ο τραυματισμός στα πόδια του, ειδικά στο δεξί, ήταν πολύ μεγάλος.