Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το νέο Nissan GT-R της GT Sport Motul RJN, στην πίστα της Monza.


Η ΟΜΑΔΑ  GT ΤΗΣ SPORT MOTUL  RJN, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟ NISSAN GT-R NISMO 2018-SPEC ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ BLANCPAIN GT SERIES ENDURANCE CUP, ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ AUTODROMO NAZIONALE  ΤΗΣ MONZA, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

  • 19/4/2018

Το πρόσφατα εξελιγμένο GT-R έκανε το ντεμπούτο του για το 2018, πριν από δύο εβδομάδες, στον εναρκτήριο γύρο του Super GT στην Ιαπωνία.  Επιπλέον συμμετείχε στο Blancpain GT Series Asia με τον “άσσο” της NISMO Tsugio Matsuda να  κατατάσσεται στην  τρίτη θέση,  για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι εργοστασιακοί  οδηγοί της Nissan Alex Buncombe και Lucas Ordóñez, θα αγωνιστούν με το νέο αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Matt Parry, ο οποίος συμμετέχει  στην ομάδα του No. 23 για πρώτη φορά. Ο Parry έκανε το ντεμπούτο του με  GT-R στο Blancpain της Monza το περασμένο έτος, καταγράφοντας  μια εκπληκτική απόδοση.

Το πλήρωμα με τον αριθ. 23 θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον περσινό εναρκτήριο αγώνα στην Monza, όπου ο Lucas Ordóñez, κατά την εκκίνηση, ήταν ο πλέον άτυχος και αναίτιος σε  μια μεγάλη σύγκρουση αυτοκινήτων, που τον έβγαλε εκτός μάχης μαζί με πολλούς ανταγωνιστές.

Η ομάδα της GT Sport Motul RJN, αυτή τη σεζόν,  θα έχει στους κόλπους της και τον πρώην νικητή του GT Academy, τον Ricardo Sanchez, μαζί με τους Struan Moore και  Jordan Witt, με το Νο. 22.

Ο αγώνας αυτό το Σαββατοκύριακο, θα  είναι ο πρώτος από τους πέντε γύρους για το πρωτάθλημα του 2018, με την Monza να προηγείται των αγώνων σε Silverstone, Paul Ricard, του 24ώρου Spa και φυσικά του τελικού της σεζόν στην Βαρκελώνη.