Εύκολη νίκη για τον «ΘΩΡ Junior»


Παρουσία εκατοντάδων θεατών πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Καρτόδορμο» ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό και στις δύο κατηγορίες, που έλαβαν μέρος οι οδηγοί, οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.
  • 2/10/2006

Παρουσία εκατοντάδων θεατών πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Καρτόδορμο» ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό και στις δύο κατηγορίες, που έλαβαν μέρος οι οδηγοί, οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Στην κατηγορία «Mini» έλαβαν μέρος 13 οδηγοί. Ταχύτερος όλων, ήταν γι’ ακόμα μια φορά ο «ΘΩΡ Junior» που έδειξε να τρέχει χωρίς αντίπαλο, αφήνοντας τρία δευτερόλεπτα πίσω του, τον Φίλιππο Καλέση.

Στην 3η θέση, τερμάτισε ο Αλέκος Δαριβιαννάκης, όμως η ποινή 10 δευτερολέπτων που δέχτηκε μετά τον αγώνα, τον έριξε στην 4η θέση και έτσι στο βάθρο ανέβηκε η Σταυρούλα Καπετανίδου. Ακολούθησαν, οι Χρήστος Σαγανάς, Μιχάλης Χαλκιόπουλος και Γιάννης Κελεσίδης. Στην κατηγορία Junior, νικητής αναδείχτηκε ο Στέφανος Τσερανίδης και το βάθρο συμπλήρωσαν Ντάλαρης και Χατζηγιαννόγλου. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 28-29 Οκτωβρίου στην Πάτρα.