Φουλ επίθεση στο Dakar


Η εργοστασιακή ομάδα της Mitsubishi όπως ανακοίνωσε στο Ράλι Ντακάρ του 2006 θα αγωνιστεί με τέσσερα αυτοκίνητα θέλοντας να καταφέρει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία του αφρικανικού αγώνα. Να κερδίσει για έκτη συνεχόμενη φορά τον αγώνα...
  • 4/12/2005
Η εργοστασιακή ομάδα της Mitsubishi όπως ανακοίνωσε στο Ράλι Ντακάρ του 2006 θα αγωνιστεί με τέσσερα αυτοκίνητα θέλοντας να καταφέρει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία του αφρικανικού αγώνα. Να κερδίσει για έκτη συνεχόμενη φορά τον αγώνα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει και ρεκόρ νικών με 11 επιτυχίες σε 24 χρόνια συμμετοχής. Για πρώτη φορά μπήκε στον αγώνα το 1983.
Ο αγώνας τη φετινή χρονιά θα ξεκινήσει από την Λισσαβόνα την 1η Ιανουαρίου θα διαρκέσει 16 ημέρες και ο τερματισμός θα γίνει στις 15 του ίδιου μήνα στη Σενεγάλη. Η Mitsubishi θα αγωνιστεί με τέσσερα Mitsubishi Pajero/Montero Evoloution και συγκεκριμένα με τη τελευταία έκδοση MPR12, ενώ οι τέσσερις οδηγοί θα είναι ο Στεφάν Πετερανσέλ, Χιρόσι Μασουόκα, Λουκ Αλφάντ και Τζοάν Ρομά.

Bασίλης Χειλάκης