Η M-Sport πάει… Ντακάρ με το Ford Ranger T1


Η M-Sport και ο διάσημος κατασκευαστής αυτοκινήτων ράλι raid, Neil Woolridge Motorsport (NWM) ενώνουν τις δυνάμεις τους με φόντο το Ράλι Ντακάρ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/4/2022

 Η NWM είναι ένας παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής αυτοκινήτων Rally Raid με έδρα το Pietermaritzburg της Νότιας Αφρικής και, όπως και η M-Sport, έχει μια μακρά και ιστορική συνεργασία με τη Ford, καθώς τόσο η M-Sport όσο και η NWM γιορτάζουν 25 χρόνια συνεργασίας με το εμβληματικό μπλε οβάλ το 2022.

Η συνεργασία προβλέπει ότι η M-Sport θα γίνει το ευρωπαϊκό αρχηγείο της NWM και ο παγκόσμιος διανομέας για το όχημα NWM Ford Ranger T1 .

Η συνεργασία βλέπει δύο εμβληματικούς ανεξάρτητους κατασκευαστές να ενώνονται με μακροπρόθεσμο στόχο τη συμμετοχή στο Ράλι Ντακάρ, το οποίο αποτελούσε πάντα μια μακρόχρονη φιλοδοξία της M-Sport και της NWM.

 Η συνεργασία της M-Sport με την NWM επιτρέπει στις δύο μάρκες να μοιραστούν τις τεχνικές τους ικανότητες και τους πόρους που έχουν και οι δύο χτιστεί σε 25 αδιάκοπα χρόνια συνεργασίας με τη Ford.

Εκτός από την υποστήριξη πελατών, η M-Sport θα συνεργαστεί με την NWM για την ανάπτυξη του NWM Ford Ranger T1 , μέσω δοκιμών και συλλογής ανατροφοδότησης από τυχόν προγράμματα πελατών. Το πρώτο NWM Ford Ranger T1 αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη στα τέλη Μαΐου και θα είναι διαθέσιμο για δοκιμές και πρόγραμμα πελατών λίγο αργότερα.