Η Mitsubishi επαναφέρει την Ralliart και επιστρέφει στους αγώνες


Όλα δείχνουν ότι μετά από κάποια χρόνια απραξίας, η Ralliart θα επιστρέψει στα αυτοκίνητα της Mitsubishi, κάποια από τα οποία θα συμμετάσχουν και σε αγώνες.

  • 14/5/2021

Μπορεί η Mitsubishi να ανακοίνωσε σιωπηλά ό,τι θα επαναφέρει το Ralliart brand, αλλά η είδηση αυτή έκανε μεγάλο ντόρο στους φίλους των αγώνων και όχι μόνο... Η ιαπωνική εταιρεία που τερμάτισε τη λειτουργία της πίσω στο 2010, σκοπεύει μετά από απαίτηση αρκετών να κάνει τη  μεγάλη επιστροφή. Και η πιο χειροπιαστή πληροφορία για αυτό είναι η θέα αυτού του pickup Triton/L200, το οποίο αναγράφει σε διάφορα σημεία το λογότυπο της Ralliart.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει το αυτοκίνητο με μαρσπιέ, λασπωτήρες, μαύρους καθρέφτες, πρόσθετα κομμάτια στον προφυλακτήρα, ποδιά και τα ανάλογα αυτοκόλλητα σε κόκκινο χρώμα.

Η Mitsubishi αναφέρει ότι θα διαθέτει διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα για τα αυτοκίνητά της, αλλά δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως η πιο σημαντική είδηση, δια στόματος Takao Kato, είναι η επιβεβαίωση ότι επιστρέφει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Για τους πελάτες που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία της Mitsubishi, θα υπάρχουν προϊόντα custom για μια σειρά μοντέλων, καθώς και η επάνοδος μας στους αγώνες», δήλωσε.

Παραμένει ερωτηματικό ωστόσο, ποιό ή ποιά μοντέλα σκοπεύουν να ρίξουν στους αγώνες, αν και αφήνεται να εννοηθεί ότι θα αφορά plug-in υβριδικές εκδόσεις και δίνουν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του Mitsubishi Outlander PHEV, πίσω από το τιμόνι του οποίου είχαν βρεθεί ο Hiroshi Masuoka και ο Pascal Maimon.

Η Ralliart ξεκίνησε στην Ευρώπη το 1983 και συμμετείχε στο WRC κατακτώντας πολυάριθμες νίκες και πρωταθλήματα. Μετέπειτα, τα σήματά της φιλοξενήθηκαν σε σπορ εκδοχές των μοντέλων της Mitsubishi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Mitsubishi Space Star Ralliart είναι το EVO του φτωχού