Η Porsche «δε βλέπει την ώρα» για το τελευταίο e-Prix της σεζόν στη Formula E


Η Porsche συνεργάζεται με την εταιρεία ρολογιών TAG Heuer και φέρνει μία ειδική εμφάνιση για το e-Prix της Σεούλ, το τελευταίο e-Prix της σεζόν στη Formula E.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 13/8/2022

Η Porsche «κλείνει» τη σεζόν του 2022 στη Formula E με ένα ειδικό livery, εν όψει της συνεργασίας της ομάδας με την TAG Heuer στην κυκλοφορία του πρώτου smartwatch των δύο εταιρειών, TAG Heuer Connected Calibre E4 – Porsche Edition.

Η ειδική εμφάνιση της Porsche για το τελευταίο e-Prix της σεζόν στη Σεούλ, που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα που φέρει το νέο smartwatch της TAG Heuer, που έχουν χρησιμοποιηθεί και για το νέο Porsche Taycan. Το μαύρο κυριαρχεί, ενώ το ηλεκτρικό μονοθέσιο έχει διακοσμηθεί με τις ίδιες γαλάζιες λεπτομέρειες που έχει και το Taycan, σε χρωματισμό Frozen Blue.

Πράγματι, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, το Connected Calibre E4 υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με το νέο μοντέλο της Porsche, προσφέροντας στους χρήστες μία ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία, επιτρέποντάς τους να έχουν τον πλήρη έλεγχο των συστημάτων του αυτοκινήτου τους στον καρπό τους. 

Το smartwatch αποκαλύφθηκε μαζί με την άφιξη της ομάδας στη Ν. Κορέα, λίγο πριν την έναρξη του αγωνιστικού διημέρου, με τον Carlo Wiggers, Επικεφαλής της Διαχείρισης Ομάδας και Επιχειρησιακών Σχέσεων της Porsche στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να λέει:

«Η Porsche και η TAG Heuer γιορτάζουν δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη Σεούλ. Η μία είναι το νέο Connected Watch, που εξελίχθηκε ως κοινό πρότζεκτ, και η άλλη είναι ο πρώτος αγώνας Formula E στη Νότιο Κορέα. Για να τιμήσουμε αυτά τα μεγάλα γεγονότα, αποφασίσαμε να ντύσουμε τα δύο Porsche 99X ηλεκτρικά μας μονοθέσια με ένα livery ειδικού σχεδιασμού που αντιπροσωπεύει το νεό ρολόι.»