Η Prom Racing γίνεται 15 ετών και το γιορτάζει με ένα video-ντοκιμαντέρ


Το Car and Driver βρέθηκε στην εκδήλωση της φοιτητικής ομάδας που εκπροσωπεί το ΕΜΠ στους διαγωνισμούς Formula Student, με την οποία γιορτάστηκαν τα 15 χρόνια από την ίδρυση της.

  • 5/4/2023

Η Prom Racing, η φοιτητική ομάδα που εκπροσωπεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στους διαγωνισμούς Formula Student, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία εκδήλωση για τα 15 χρόνια από την ίδρυση της. Παραβρέθηκαν συνολικά περίπου 400 άτομα, ενώ παλιά μέλη της ομάδας, χορηγοί, υποστηρικτές, καθώς δημοσιογράφοι και φίλοι τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και το Car and Driver το οποίο στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των φοιτητών από τις πολυτεχνικές σχολές της Ελλάδας, με τελευταίο παράδειγμα την Ημερίδα που διοργάνωσε τον Οκτώβριουπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.  

Η εκδήλωση της Prom Racing πραγματοποιήθηκε στο Κτήριο Ξ - Εργαστήριο Τεχνολογίας των Κατεργασιών ΕΜΠ, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στον χώρο όπου γράφτηκε και θα συνεχίσει να γράφεται η ιστορία της ομάδας με το πέρασμα των χρόνων.

Ένα βίντεο - ντοκιμαντέρ προβλήθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις ατόμων που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την Prom Racing, όπως οι υπεύθυνοι της ομάδας από το 2008 αλλά και σημαντικοί χορηγοί. Στο βίντεο καταγράφονται οι πιο σημαντικές στιγμές της ομάδας από όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και πλάνα από μία καθημερινή μέρα στην Prom Racing την φετινή χρονιά.

Κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδας ήταν η έκθεση όλων των μονοθέσιων που έχει κατασκευάσει, κάτι το οποίο προκάλεσε εντυπώσεις, καθώς το κοινό καλούνταν να θαυμάσουν 6 μονοθέσια κατασκευασμένα από φοιτητές τα οποία έχουν κερδίσει πολύ σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την παρούσα φάση η Prom Racing βρίσκεται στα στάδια κατασκευής του πρώτου της αυτόνομου μονοθέσιου, με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Formula Student Italy, Formula Student Czech Republic, Formula Student East και Formula Student Austria.

Δείτε το βίντεο με το ντοκιμαντέρ της Prom Racing για τη συμπλήρωση των 15 ετών...

Για να μάθετε τα τελευταία νέα της Prom Racing, μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της ομάδας:

Websitehttps://www.promracingteam.com/el/

Facebook: https://www.facebook.com/prom.racing/

Instagram: https://www.instagram.com/promracing/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/prom-racing-ntua-fsae-team/