H SF... τρέχει στo Motors TV


Το Motors TV θα αποτελέσει το νέο τηλεοπτικό σπίτι της Superleague Formula το 2011, καλύπτοντας ζωντανά τα 12 Grand Prix της σεζόν.

  • 11/4/2011

Το Motors TV θα αποτελέσει το νέο τηλεοπτικό σπίτι της Superleague Formula το 2011, καλύπτοντας ζωντανά τα 12 Grand Prix της σεζόν.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυόμιση ώρες ζωντανής αναμετάδοσης των αγώνων της Κυριακής και θα καλύπτει τους δύο 40 λεπτους αγώνες (ο δεύτερος με τα μονοθέσια να βρίσκονται παρατεταγμένα στην αντίστροφη θέση από την τελική τους κατάταξη στον πρώτο αγώνα), καθώς και τον Μεγάλο Τελικό του κάθε Grand Prix, ο οποίος προσφέρει το συνολικό έπαθλο των 280.000€.

Η Superleague Formula, στην οποία μετέχει και o Ολυμπιακός, είναι πλέον ένα από τα πιό συναρπαστικά Πρωταθλήματα μονοθεσίων στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από το 2008 που ξεκίνησε, έχει συνεργασθεί με τιs μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου, τα σήματα και χρώματα των οποίων έφερε στις αγωνιστικές πίστες.

Συνδυάζοντας κορυφαίους οδηγούς, μονοθέσια με εκρηκτικούς V12, 4.2 λίτρων κινητήρες και με μοναδικα format αγώνων, η Superleague Formula προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα όσο κανένα άλλο Πρωτάθλημα.

«Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα 3 τελευταία χρόνια την εξέλιξη της Superleague Formula σε μία από τις πιό συναρπαστικές διοργανώσεις στον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την νέα σεζόν θα εντάξουμε την διοργάνωση στο πρόγραμμα των κορυφαίων ζωντανών μας αναμεταδόσεων, τις οποίες είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα θέλει να χάσει», δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του Motors TV, Frederic Viger.

Aπό την πλευρά του ο αγωνιστικός διευθυντής της Superleague Formula, Robin Webb είπε: «Ο στόχος μας στην Superleague Formula ήταν πάντα να προσφέρουμε τόσο στους αγώνες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό πολύ περισσότερα από απλά γρήγορα μονοθέσια. Eξ αρχής τα μονοθέσιά μας σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν τα προσπεράσματα, πράγμα το οποίο είχε εξαιρετική ανταπόκριση από τους οδηγούς μας. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε ζωντανά σε όλο τον κόσμο την εικόνα του τι συμβαίνει στα pits στο 20 λεπτο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων. Τα pits είναι χώρος με φρενήρη ενέργεια, δυνατά συναισθήματα και θα είμαστε οι μόνοι στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα δίνουμε στους τηλεθεατές όλο το storyτου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου. Η ανάπτυξη και επέκταση της Superleague Formula είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για το 2011 και πιστεύουμε ότι στο Motors TV, με την απαράμιλλη πλατφόρμα ζωντανών τηλεοπτικών αναμεταδόσεων, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη ο οποίος θα μας βοηθήσει να τον πετύχουμε».