Κορωνοϊός: Δύσκολες ώρες για τον Flavio Briatore


Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας Formula 1 της Benetton νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση» σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά εκτός εντατικής.

  • 25/8/2020

O 70άχρονος Briatore εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου  τη Δευτέρα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει προσβληθεί από τον SARS-cov2. Αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης φροντίδας.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του Briatore αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι «σοβαρή», αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να χρειαστεί να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Ο Briatore τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Ιταλία, εξαιτίας του ότι 60 εργαζόμενοι στο πολυτελές κλαμπ «Billionaire» που διατηρεί στο Porto Cervo, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδήγησε τις ιταλικές Αρχές στο να «σφραγίσουν» το κλαμπ, προκαλώντας την μήνιν του Briatore. Ο 70άχρονος, πάντως, είχε συνευρεθεί και με τον προπονητή της Bologna, Sinisa Mihajlovic, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊο. Ο Mihajlovic πρόσφατα πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, όμως βγήκε νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο.