Μεταφέρουν την… κόντρα τους κι εκτός πίστας!


Ακολουθώντας τα… χνάρια του πρώην teammate του, ο Nico Rosberg ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του ομάδας για την σειρά Extreme E

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 22/10/2020

Ο Nico Rosberg γίνεται το νέο επίλεκτο μέλος της νέας σειράς αγώνων με ηλεκτρικά SUV που πρόκειται σύντομα να κάνει την εμφάνισή της στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016 στη Formula 1 ανακοίνωσε τη δημιουργία της Rosberg Extreme Racing, της ομάδας που θα λάβει μέρος στο νέο Πρωτάθλημα που θα διοργανώσει από το 2021 ο Alejandro Agag.

Η ομάδα του Nico Rosberg είναι η ένατη που δήλωσε συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα, ακολουθώντας τα… χνάρια της Team X44, της ομάδας που δημιούργησε πριν από έναν μήνα ο Lewis Hamilton!

Οι δύο πρώην teammates στη Mercedes, λοιπόν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στα Extreme E. Πέραν των δύο συγκεκριμένων ομάδων, στο Πρωτάθλημα του 2021 θα λάβουν μέρος η Abt Sportsline (συνεργάζεται με την CUPRA), η HWA Team, η Veloce Racing, η QEV Technologies, η Andretti United Extreme E, η Chip Ganassi Racing και η Techeetah.

Οι πέντε αγώνες της σειράς Extreme E για το 2021 θα διεξαχθούν στη Σενεγάλη (22-24 Ιανουαρίου), στη Σαουδική Αραβία (4-6 Μαρτίου), στο Νεπάλ (6-8 Μαϊου), στη Γροιλανδία (27-29 Αυγούστου) και στη Βραζιλία (29-31 Οκτωβρίου).