O Λεμπ ξανά στο LeMans


O Χένρι Πεσκαρόλο ανακοίνωσε τα ονόματα των οδηγών που θα οδηγήσουν για την ομάδα του τη φετινή χρονιά στον 24ωρο αγώνα του LeMans. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί λοιπόν με την Pescarolo Judd ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ.
  • 21/3/2006
O Χένρι Πεσκαρόλο ανακοίνωσε τα ονόματα των οδηγών που θα οδηγήσουν για την ομάδα του τη φετινή χρονιά στον 24ωρο αγώνα του LeMans. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί λοιπόν με την Pescarolo Judd ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ, ενώ ο ομόσταυλός του θα είναι ο Ερικ Χίλαρι και πιθανόν ο Έρικ Κόμας θα συμπληρώσει την τριάδα των οδηγών. Η ομάδα του Pescarolo Sport αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν δοκιμές εξέλιξης στην πίστα Πολ Ρικάρ την Κυριακή και Δευτέρα (26-27 Μαρτίου), αφού θα συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος LeMans Series που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα μπει στις δοκιμές την Δευτέρα 27 Μαρτίου, αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Ράλι Ισπανίας. Οι υποχρεώσεις όμως του Σεμπαστιάν Λεμπ δεν σταματούν εδώ αφού την Τρίτη 28 Μαρτίου θα μεταβεί στην περιοχή Var για να πραγματοποιήσει δοκιμές με την Citroen C4 WRC.

Βασίλης Χειλάκης