Ο Michael Fassbender για πρώτη φορά στις 24 ώρες του Le Mans με την Porsche


O σταρ του Χόλιγουντ Michael Fassbender κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον 24ωρο αγώνα του Le Mans με την Porsche 911 RSR. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 11/6/2022

Ο Michael Fassbender αφήνει για λίγο τα κινηματαγραφικά σετ και κάθεται στο αγωνιστικό bucket της #93 Porsche 911 RSR της Proton Competition.

Με αυτή θα αγωνιστεί αργότερα σήμερα στις 24 ώρες του Le Mans, στην κατηγορία GTE-Am, για πρώτη φορά στην -όχι και τόσο βραχύβια- αγωνιστική καριέρα του. Μαζί του θα οδηγήσουν οι Matt Campbell και Zacharie Robichon.

«Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να διαγωνιστώ στο 24 Hours of Le Mans», δήλωσε ο Ιρλανδο-Γερμανός. «Και το θέμα με τα όνειρα είναι ότι δεν σκέφτεσαι πόση δουλειά έχεις επενδύσει ή πόσες αποτυχίες έπρεπε να αντιμετωπίσεις. Όχι μόνο έμαθα τι χρειάζεται για να αγωνιστεί κανείς σε έναν αγώνα, αλλά και πώς να είμαι ανταγωνιστικός. Μου δίνει μια συναρπαστική ευκαιρία να δείξω πλήρως τις δυνατότητές μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία, οπότε θέλω απλώς να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Ο διάσημος ηθοποιός προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή από το 2018, όταν μετά από προτροπή του συναδέλφου του και παθιασμένου με τους αγώνες Patrick Dempsey ασχολήθηκε με το motorsport, με τη βοήθεια της Porsche.

Δύο χρονιές το European Le Mans Series τον μύησαν στα μυστικά των αγώνων, και πλέον ήρθε η ευκαιρία για το κάτι παραπάνω.