Οδηγός αγώνων μεταμορφώνεται σε... Mike Tyson και γρονθοκοπεί αντίπαλό του (video)


Όταν ο Andrew Grady βγήκε εκτός αγώνα στο πρωτάθλημα αυτοκινήτων late model stock, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, με τον οδηγό να γρονθοκοπεί έναν άλλο, και την πίστα να μετατρέπεται σε ρινγκ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: NASCAR ROOTS
  • 25/9/2022

Στην πίστα Martinsville Speedway, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου στις κατατακτήριες δοκιμές ενός από τους πιο σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος late model stock cars, το οποίο αποτελεί ένα πρωτάθλημα ειδικά τροποποιημένων αυτοκινήτων, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική.

Ο οδηγός Andrew Grady θεώρησε αδικημένος από τον Davey Callihan, άλλο οδηγό του πρωταθλήματος, στον αγώνα Martinsville 300, έναν από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους αγώνες του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Grady κατευθύνθηκε προς το μέρος του Callihan, προκειμένου να κάνει γνωστή τη δυσαρέσκειά του, και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο Grady κλώτσησε το αυτοκίνητο μία φορά, πριν απομακρυνθεί από το σημείο από κάποιον παρευρισκόμενο.

Αργότερα, ο Grady είπε στον Matt Weaver της εκπομπής Racing America, ότι πίστευε ότι ο ίδιος και ένας ακόμα διαγωνιζόμενος τέθηκαν εκτός αγώνα από τον Callihan, και όχι κατά λάθος, ενώ ο δεύτερος ήταν σε θέση να προαχθεί στον επόμενο αγώνα, μετά το ατύχημα.

Αντίστοιχα, ο Callihan είπε ότι δε θα άφηνε τη θέση ακάλυπτη, καθώς «δεν μπορείς να δίνεις ούτε ίντσα για μία θέση όταν υπάρχουν 95 αυτοκίνητα στην πίστα, και έπρεπε να την πάρω,» όπως δήλωσε ο οδηγός.

Ο Callihan κατάφερε να περάσει στον αγώνα, με τον Grady να τίθεται εκτός συνέχειας, μετά το ατύχημα.