Παρουσίαση Αγωνιστικής Δραστηριότητας Yamaha 2016 - "Paint it Blue"


Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οδηγεί τις εξελίξεις στο Racing το 2016 με δυναμικές ομάδες Υamaha, νέους θεσμούς και σχολεία! 

  • 2/3/2016

Σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση με συμμετοχή των αγωνιζόμενων απ’ όλες τις κατηγορίες η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσίασε την Αγωνιστική Δραστηριότητα της ΥΑΜΑΗΑ για το 2016 σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 26/2 ο χώρος της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ στον Βοτανικό «βάφτηκε μπλε» με έντονη racing οπτική ταυτότητα - στο γνωστό αγωνιστικό χρώμα/έμβλημα της Υamaha - για να συμβαδίζει με το slogan της νέας αγωνιστικής περιόδου «Paint it Blue».

Ο Διευθυντής Marketing & Διεθνών Δραστηριοτήτων κος. Θοδωρής Παπαδόπουλος άνοιξε την παρουσίαση με ανασκόπηση των παγκόσμιων επιτυχιών και των ελληνικών διακρίσεων του 2015 στο χώμα (Πρωταθλήματα Motocross, Quad και Enduro) και στην πίστα (Πρωτάθλημα Ταχύτητας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ YAMAHA ΤΟ 2015

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος ανέπτυξε τη φιλοσοφία της εταιρείας σε σχέση με τη δραστηριοποίηση στους αγώνες και τα σχέδια για το 2016. Στη συνέχεια ο κος. Θοδωρής Παπαδόπουλος μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Αγωνιστικού της Yamaha, κο. Ανδρέα Κοσκινά, παρουσίασαν τις Επίσημες Ομάδες Υamaha σε Motocross, Quad, Enduro και Ταχύτητα για το 2016.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ YAMAHA ΓΙΑ ΤΟ 2016

Μία από τις εκπλήξεις της παρουσίασης ήταν η ανακοίνωση συμμετοχής στο LIBYA RALLY - Extreme Desert Challenge της κας. Πολυτίμης Κυριακοπούλου με Yamaha WR450F, ειδικά διαμορφωμένο για το Rally. Η εταιρεία θα υποστηρίξει πλήρως την αναβάτρια που θα αναμετρηθεί με τις ακραίες συνθήκες της ερήμου στην κατηγορία  M1/Women από τις 14 ως τις 21 Απριλίου.

Σταθερή στον προσανατολισμό της να υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη καινοτόμων θεσμών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η εταιρεία αφιέρωσε σημαντικό μέρος της παρουσίασης στην ανακοίνωση δύο νέων projects που επιθυμεί να εξελιχθούν σε θεσμούς, αλλά και τη συνεργασία της με σχολεία ασφαλούς οδήγησης.

 

Ως προς τους θεσμούς, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο YZ125 με δύο αναβάτες. Η Yamaha Ευρώπης οργανώνει το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Μotocross για να υποστηρίξει τα νέα ταλέντα/εφήβους. Οι νικητές από κάθε χώρα θα διαγωνιστούν μεταξύ τους και ο τελικός νικητής θα βραβευτεί με μια συμφωνία συμμετοχής στην επίσημη EMX125 ομάδα της Yamaha για το 2017!

Άλλη μία σημαντική διοργάνωση θα είναι το R3 Challenge. Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαμόρφωσε μία ολοκληρωμένη πρόταση για να δώσει τη δυνατότητα σε νέους αναβάτες να κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα με τη νέα Yamaha YZF-R3.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Κατηγορία Νέων και να απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια σε ετήσια βάση, με κόστος ιδιαίτερα προσιτό σε σχέση με την αξία του πακέτου υποστήριξης και υπηρεσιών.

Ως προς τις σχολές, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα συνεχίσει να υποστηρίζει δύο σημαντικά σχολεία Επίσημων Συνεργατών της,  το Enduro School του Δημήτρη Χελιώτη στην Αθήνα, και το Cross Park / Ride On Safety των αδελφών Μενέλαου & Δημήτρη Μερεμετσάκη στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος όμως η εταιρεία προχωρά και σ’ ένα ακόμα σημαντικό βήμα: προς το τέλος της εκδήλωσης η σκηνή γέμισε με Yamaχάκια όλων των ηλικιών για την ανακοίνωση του νέου πρωτοποριακού σχολείου Yamaha Junior Academy που θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση των βασικών αρχών ασφαλούς οδήγησης από μικρή ηλικία, και θα εξελίσσει παιδιά από άπειρους αναβάτες σε ώριμους και συνειδητοποιημένους οδηγούς. Το σχολείο θα διευθύνει ο Θανάσης Χούντρας με τους συνεργάτες του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Riding Academy Autofestival, στο Καπανδρίτι. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος, έκλεισε την παρουσίαση με την πρόσκληση να δώσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μία νέα πνοή στην αγωνιστική δραστηριότητα, στους σχετικούς θεσμούς και στα εκπαιδευτικά σχολεία, τόσο σε επίπεδο οργανωτικής φροντίδας, όσο και εκτενούς προβολής του έργου τους.