Πέταξε… προφυλακτήρα και επιτέθηκε σε αντίπαλό του! (vds)


Με ποινή αποκλεισμού εφ’ όρου ζωής κινδυνεύει ο Luca Corberi, ο οποίος πέταξε προφυλακτήρα από καρτ σε αντίπαλό του εν ώρα αγώνα κι εν συνεχεία τον γρονθοκόπησε!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/10/2020

Όλα αυτά συνέβησαν στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καρτ στο Λονάτο. Ο 23άχρονος οδηγός της Tony Kart Racing Team, Luca Corberi, βρέθηκε εκτός αγώνα και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, άρπαξε τον προφυλακτήρα από το καρτ του και περίμενε στην άκρη της πίστας για να το πετάξει στον αντίπαλό του που θεώρησε ως υπεύθυνο για την εγκατάλειψή του!

Ο λόγος για τον 15άχρονο Paolo Ippolito, ο οποίος επίσης αποκλείστηκε από τους διοργανωτές, ενώ μετά τον αγώνα δέχθηκε σωματική επίθεση από τον Corberi! Μάλιστα η σύρραξη γενικεύθηκε, με μέλη της ομάδας του Luca Corberi να επιτίθενται στον Ippolito, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα!

Τελικά, με  την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ήδη επιληφθεί του ζητήματος και ο Corberi κινδυνεύει ακόμα και με ποινή αποκλεισμού από το motorsport εφ’ όρου ζωής.