Συνοδηγός έχασε τη ζωή της σε αγώνα Ράλι στην Πορτογαλία


Η Ισπανίδα συνοδηγός αγώνων Ράλι Laura Salvo, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια του Rally Vidreiro στην Πορτογαλία.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 11/10/2020

H Salvo συμμετείχε στον αγώνα ως συνοδηγός του Miguel Socias και φέρεται να έχασε τη ζωή της τη στιγμή του ατυχήματος. Παρά την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών, οι οποίοι έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη οδηγός υπέκυψε.

Ο Πρόεδρος του Marina Grande Automobile Club δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, πρέπει να επιβεβαιώσουμε έναν θάνατο στο ράλι μας. Η αγωνιζόμενη Laura Salvo, η οποία συμμετείχε ως συνοδηγός στο Peugeot Rally Cup Ibérica, ενεπλάκη σε ατύχημα στην πρώτη ειδική διαδρομή κι έχασε τη ζωή της. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, όμως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δυστυχώς δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν στη ζωή την άτυχη συνοδηγό. Το θύμα διακομίσθηκε σε σημείο στο οποίο θα μπορούσε να παραληφθεί από ιατρικό ελικόπτερο, όμως δυστυχώς εξέπνευσε»

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνα διακόπηκε οριστικά. Η οικογένεια της Salvo είχε στενό δεσμό με τους αγώνες Ράλι, καθώς ο πατέρας της, Gabriel, ήταν οδηγός, ενώ η αδελφή της, Maria, είναι συνοδηγός του Sergi Francoli.