Το… σήκωσε ο Ανδρέας Λασκαράτος!


Ο Ανδρέας Λασκαράτος ανέβηκε στην κορυφή, καθώς οδήγησε την ομάδα της Era Motorsport σε ακόμα μία νίκη και συνάμα στην κατάκτηση του τίτλου στα Asia LeMans Series!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 19/2/2021

Ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός πίστας σε όλες τις κατηγορίες μας έκανε για ακόμα μία φορά εθνικά υπερήφανους. Ο Ανδρέας Λασκαράτος οδήγησε… εκ του ασφαλούς το πρωτότυπο της Era Motorsport σε ακόμα μία νίκη στα Asia LeMans Series, κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία του!

Ο Λασκαράτος οδήγησε το Oreca 07 της αμερικανικής ομάδας στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης και πρώτη στην κατηγορία του, στον τρίτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος, τις τέσσερις ώρες του Άμπου Ντάμπι, στην πίστα της Yas Marina.

Η Era Motorsport πλέον έφτασε τους 79 βαθμούς με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κι εξασφάλισε τον τίτλο στην LMP2Am, καθώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρωτότυπο που να μπορεί να την απειλήσει στον Σαββατιάτικο τελευταίο αγώνα της σεζόν, και πάλι στην Yas Marina.

Ο Λασκαράτος μοιράζεται το αμερικανικό πρωτότυπο με τον Αμερικανό Dwight Merriman και τον Βρετανό Kyle Tilley και έχει την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.