Alfa Romeo MiTo και Giulietta: Ελκυστικές προσφορές!


Η Alfa Romeo, η μάρκα που έχει συνδέσει το όνομά της με το ιταλικό ντιζάιν, το σπορ χαρακτήρα και την απόλαυση της οδήγησης, συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας σε προσιτές τιμές λύσεις για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, με μειωμένη κατανάλωση και σεβασμό προς το περιβάλλον.

  • 21/9/2012

Η Alfa Romeo, η μάρκα που έχει συνδέσει το όνομά της με το ιταλικό ντιζάιν, το σπορ χαρακτήρα και την απόλαυση της οδήγησης, συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας σε προσιτές τιμές λύσεις για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, με μειωμένη κατανάλωση και σεβασμό προς το περιβάλλον. Με μια μεγάλη γκάμα για καθένα από τα δύο εξαιρετικά πετυχημένα μοντέλα της, τη MiTo και τη Giulietta, και με ειδικές προσφορές για διάφορες εκδόσεις τους είναι θέση να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε φίλου της «συναισθηματικής αυτοκίνησης», που επιθυμεί να καλύπτει τις μεταφορικές του ανάγκες μ' ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό μεταφορικό μέσο.

Οι εξαιρετικές τιμές στις οποίες προσφέρονται πλέον τα μοντέλα της Alfa Romeo, κάνουν πολύ πιο εύκολη την απόκτησή τους, ενώ πολύ χαμηλό είναι και το κόστος χρήσης τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η MiTo, το μικρότερο σπορ αυτοκίνητο της αγοράς που έχει ήδη κερδίσει τις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών, προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 12.500 ευρώ με απόσυρση. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η νέα έκδοση με τον επαναστατικό βενζινοκινητήρα 0.9 Twinair Turbo, με κατανάλωσή μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 98 g/km, που την απαλλάσσουν από τα τέλη κυκλοφορίας, η οποία προσφέρεται στην πλούσια έκδοση Distinctive και στην τιμή των 15.000 ευρώ (μετά από έκπτωση). Επιπρόσθετα, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την Alfa Romeo του με προνομιακό επιτόκιο 4.95%, 0%προκ., εως 72δόσεις

Ιδιαίτερα δελεαστική είναι και η απόκτηση της Giulietta, του αυτοκινήτου που φέρει επάξια ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα στην ιστορία της Alfa Romeo και με την επιτυχία που γνώρισε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, αποδεικνύεται άξιος κληρονόμος αυτού του ονόματος. Με μια πλήρη γκάμα σε βενζινοκινητήρες και ντίζελ καλύπτει όλες τις ανάγκες και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις επιδόσεις, το προσιτό κόστος απόκτησης και την οικονομία καυσίμου. Οι λάτρεις της ιταλικής αντίληψης της αυτοκίνησης μπορούν πλέον να αποκτήσουν μία Giulietta σε τιμή που ξεκινάει από 16.500 ευρώ με απόσυρση. Η χαμηλή κατανάλωση των κινητήρων της μειώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στη χρήση του συστήματος Start & Stop, ενώ χαρακτηριστικό της τεχνολογικής υπεροχής των κινητήρων της, είναι το γεγονός ότι οι πανίσχυρες εκδόσεις των 170 ίππων (1.4 Multiair για τη βενζίνη και 2.0 JTDM-2 για το ντίζελ) που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και κορυφαία απόλαυση στην οδήγηση, έχουν ταυτόχρονα εκπομπές CO2 κάτω από τα 140 g/km και κυκλοφορούν ελεύθερα κάθε μέρα στο δακτύλιο της Αθήνας! H κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων μπορούν να μειωθούν ακόμα περισσότερο αν επιλέξει κανείς τη Giulietta του με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Alfa TCT, που ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα κάνει πιο οικονομική τη χρήση του.

Για εκείνους που ζητούν το «κάτι παραπάνω» σ’ ένα αυτοκίνητο με τον σπορ χαρακτήρα της Alfa Romeo, από τον Σεπτέμβριο προσφέρεται ένα νέο «πακέτο» εξοπλισμού για τη MiTo και τη Giulietta, εμπνευσμένο από τη θρυλική Quadrifoglio Verde. Πρόκειται για την έκδοση QV Sportiva, που στη MiTo περιλαμβάνει μαρσπιέ αλουμινίου στη βάση των θυρών, εσωτερικό κι εξωτερικό λογότυπο QV, πίσω σπορ προφυλακτήρα, πίνακα οργάνων με λευκό φωτισμό, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών - πλαίσια εξωτερικών φώτων - εξωτερικά χερούλια θυρών Chrome Satine, μαύρο εσωτερικό, σπορ καθίσματα Alcantara με πράσινες ραφές, ζάντες αλουμινίου 18’’ QV, στεφάνι ζάντας με μαύρο χρώμα και πίσω σπόιλερ. Το αντίστοιχο πακέτο QV Sportiva για τη Giulietta, διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις Distinctive, περιλαμβάνει μαρσπιέ αλουμινίου στη βάση των θυρών, εσωτερικό κι εξωτερικό λογότυπο QV, πίσω σπορ ανάρτηση, σκουρόχρωμους προβολείς, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών Chrome Satine, ένθετο ταμπλό από σκούρο αλουμίνιο, σπορ δερμάτινο τιμόνι και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, μαύρο εσωτερικό, σπορ πεντάλ αλουμινίου κόκκινες 4πίστονες δαγκάνες φρένων, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου σκουρόχρωμες QV 18’’ και σπορ σαλόνι με δέρμα microfibra.