Alfa Romeo MiTo Racer: Πιο σπορ


Διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές από τον Απρίλιο.

  • 26/2/2015

Με το σπορ στιλ της και την τεράστια προσωπικότητα στο δρόμο η νέα MiTo Racer κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη Γενεύη, στοχεύοντας σε πιο ώριμο κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις, που τονίζονται από τα νέα στιλιστικά στοιχεία χρωμίου και την καφέ οικολογική δερμάτινη ταπετσαρία για μια παραδοσιακή εμφάνιση με σύγχρονο στιλ.

Η νέα MiTo Racer θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές τον Απρίλιο με οκτώ χρωματικούς συνδυασμούς και ζάντες 17".

Η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται από το φινίρισμα σε "satin-chrome" για τα χειριστήρια στις πόρτες και τα εμπρός και πίσω πλαίσια των φώτων, πίσω σπορ προφυλακτήρα, spoiler και χρωμιωμένη εξάτμιση.

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί και στο εσωτερικό, όπου τα μαύρα σπορτίφ χαρακτηριστικά πλαισιώνονται με ολοκαίνουργια γκρι καθίσματα με καφέ δερμάτινη οικολογική επένδυση για παραδοσιακή εμφάνιση, που ταιριάζει με τις ραφές και το λογότυπο της Alfa Romeo στα εμπρός προσκέφαλα. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές υπάρχει επίσης στο τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Στον τομέα της ασφάλειας η MiTo Racer προσφέρεται με στάνταρ 7 αερόσακους, Alfa DNA (με Q2 και DST), το νέο ESC (με ASR και Hill Holder), φώτα ομίχλης και αισθητήρα πίεσης ελαστικών.

Η νέα έκδοση προσφέρει μια ευρεία γκάμα κινητήρων, όλοι εξ αυτών είναι εξαιρετικά αποδοτικοί, αξιόπιστοι, έχουν υψηλές επιδόσεις, και είναι πολύ φιλικοί προς το περιβάλλον, όπως ο πολυβραβευμένος 0.9 Turbo TwinAir 105 HP.

Για περισσότερες επιδόσεις, υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 MultiAir 140 HP με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT με τελική ταχύτητα 209 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δευτερόλεπτα, κατανάλωση 5,4 λίτρα/100 χλμ. και 124 g/km CO2 (συνδυασμένος κύκλος).

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης τους πετρελαιοκινητήρες τούρμπο 1.3 JTDM 85 HP και 1.6 JTDM 120 HP, και οι δύο δεύτερης γενιάς Multijet, καθώς και τον 1.4 GPL Turbo 120 HP.

Τέλος, η MiTo Racer περιλαμβάνει στη γκάμα της και δυο κινητήρες βάσης, τον 1.4 78 HP και τον turbo-diesel 1.3 JTDM 85 HP, που θα βοηθήσουν τους νέους φίλους της Alfa Romeo να εισέλθουν στον κόσμο της μάρκας.