Alfa Romeo: Στη Γενεύη η ανανεωμένη MiTo


Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε παγκόσμια πρώτη τις αλλαγές στην γκάμα της MiTo για το 2011, πριν τα μοντέλα περάσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τον Απρίλιο.

  • 24/2/2011

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε παγκόσμια πρώτη τις αλλαγές στην γκάμα της MiTo για το 2011, πριν τα μοντέλα περάσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τον Απρίλιο.

Μερικές από τις νέες προσθήκες είναι τα νέα ειδικής επίστρωσης μεταλλικά χρώματα του αμαξώματος, καθώς και οι νέες δίχρωμες πολυτελείς επενδύσεις του εσωτερικού. Ένα νέο high-tech υλικό δημιουργήθηκε για τα καθίσματα, που αποτελείται από ένα μαλακό, ελαστικό ύφασμα που έχει μία ιδιαίτερη όψη και υφή σαν μετάξι και έντονα γραφικά στοιχεία, υποστηρίζοντας έτσι την πιο εκλεπτυσμένη λογική της MiTo.
 
 
Στο περίπτερο της εταιρείας στη Γενεύη θα παρουσιαστούν οι αλλαγές της MiTo για το 2011, με ένα στιλάτο τρόπο, σε ένα μοντέλο με ιδιαίτερες αποχρώσεις, τον κινητήρα 1.4 MultiAir Turbo κάτω από το καπό παρέα με το Alfa TCT κιβώτιο, ενώ δίπλα θα υπάρχει μία MiTo Quadrifoglio Verde που θα ενσωματώνει μερικά επιπλέον εμφανισιακά χαρακτηριστικά. 
 
Μερικά από αυτά είναι ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τα πιο φαρδιά πλευρικά νεύρα που δείχνουν σαν να αγκαλιάζουν την άσφαλτο, όπως επίσης οι νέες 18άρες ζάντες, τα καθίσματα της Sabelt με την ανθρακονημάτινη πλάτη και την τεχνολογία κατασκευής RTM (Resin Transfer Moulding) που προσφέρει μικρότερες διαστάσεις και αυξημένη ακαμψία, αλλά και νέες multimedia επιλογές, όπως η θύρα USB και AUX-in. 
 
Στη MiTo Quadrifoglio Verde υπάρχει επίσης η καινοτόμος λειτουργία “Dynamic Suspension”, ενός συστήματος που ελέγχει συνεχώς τα αμορτισέρ και έχει εξελιχθεί με τη συνεργασία των τεχνικών της Magneti Marelli, ύστερα από την αγωνιστική εμπειρία που αποκόμισαν σε πίστες της Ευρώπης.
 
 
Εν συντομία, η νέα Alfa Romeo MiTo MY2011 έχει συνολικά αναβαθμισμένη εικόνα και high-tech φιλοσοφία, με σκοπό να διατηρήσει τη θέση της σαν ένα σπορ compact μοντέλο και να κερδίσει τους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Δεν είναι τυχαίος ο συνδυασμός κορυφαίων κινητήριων συνόλων, με τα νέα προηγμένα συστήματα ενεργής ανάρτησης, με σκοπό την προσφορά αυξημένων επιπέδων άνεσης και δυναμικής συμπεριφοράς.
 
Έτσι, με μήκος μόλις 4 μέτρων, η Alfa Romeo MiTo MY2011 αποτελεί αναμφισβήτητα μία “Μηχανή Ενέργειας”, σε ένα πακέτο με στυλ, ευελιξία, οδηγική ευχαρίστηση και τεχνολογική υπεροχή και αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στη νέα διαφημιστική καμπάνια της, που έχει αναλάβει ακουστικά ο διάσημος γάλλος DJ και δημιουργός Bob Sinclar.
 
Να σημειώσουμε πως η γκάμα της Alfa Romeo MiTo MY2011 περιλαμβάνει δύο turbo κινητήρες πετρελαίου (1.3 JTDM-2 95 ίππων και 1.6 JTDM-2 120 ίππων), τέσσερις κινητήρες βενζίνης (1.4 78 ίππων, 1.4 MultiAir 105 ίππων, 1.4 MultiAir Turbo 135 ίππων και 1.4 MultiAir Turbo 170 ίππων) με αυτόν των 135 ίππων να μπορεί να εφοδιαστεί και με το TCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
 
ΥΓ: Nα υπενθυμίσουμε μόνο σε αυτό το σημείο, ότι για να δείτε τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (HD Photos) θα πρέπει να κάνετε... κλικ με το mouse στο μεγάλο «preview» του «Photo box» στο επάνω αριστερό μέρος στην αρχή του κάθε θέματος, αφού πρώτα επιλέξετε τη φωτογραφία που θέλετε από το πιο μικρό «preview» με τα κίτρινα βελάκια.