Ανοιξιάτικες προσφορές Renault


Στη Renault η Άνοιξη συνεχίζεται με μοναδικές προσφορές για όλα τα μοντέλα και 5 χρόνια εγγύηση! 

  • 15/5/2012

Στη Renault η Άνοιξη συνεχίζεται με μοναδικές προσφορές για όλα τα μοντέλα και 5 χρόνια εγγύηση!

Αναλυτικά:

  • Νέο Twingo

Το νέο μικρό της Renault είναι εδώ με ανανεωμένο ύφος και μοντέρνο εσωτερικό, με μεγάλη ευρυχωρία και πολυχρηστικότητα,  με οικονομικούς αλλά και δυναμικούς κινητήρες και σε αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών σχεδίων.  Αποκτήστε το με 5 χρόνια εγγύηση και από €8.960 (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον η πλούσια έκδοση 1.2 76hp Dynamic του απερχόμενου Twingo προσφέρεται με όφελος €1.250. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα.

  • Clio

Το καταξιωμένο και αξιόπιστο μικρομεσαίο με την κομψή εμφάνιση και τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, διατίθεται από €9.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Για τις περισσότερες εκδόσεις Clio ισχύει μέγιστο όφελος έως €2.190 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον, για τις 5θυρες εκδόσεις 1.2 More 75hp & 1.2 More 75hp με το πακέτο Energy (Αυτόματος Κλιματισμός, Ζάντες αλουμινίου 15"Έντονα φιμέ πίσω και πλευρικά τζάμια, Πίσω αεροτομή)  ισχύει όφελος €500 (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα).

  • Megane 5θυρο

Το δυναμικό και στιβαρό Megane συνδυάζει επιδόσεις, άνεση και οικονομία, ενώ καταπλήσσει με την άψογη ισορροπία της γραμμής του και το εξαιρετικής ποιότητας φινίρισμά του.

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, η έκδοση 1.4 Energy 130hp με τον δυναμικό και οικονομικό κινητήρα και τους άνετους χώρους, προσφέρεται με όφελος έως €2.460 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Ισχύει επιπλέον όφελος €500 για περιορισμένο αριθμό σε απόθεμα της έκδοσης 1.4 Energy 130hp.

  • Megane Coupe

Με το Megane Coupe το πάθος μπαίνει στην καθημερινότητα με σπορ εμφάνιση, δυναμική απόδοση και σχεδίαση που κόβει την ανάσα.

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, η έκδοση 1.5 Energy 110hp με τον οικονομικό diesel κινητήρα και μικτή κατανάλωση 4,1 lt/100km προσφέρεται με όφελος έως €2.900 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

  • Megane CC

Το Megane Coupe Cabriolet συνδυάζει την αίσθηση ελευθερίας ενός cabriolet με το στυλ και τον δυναμισμό ενός coupe από €23.930 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Megane Coupe Cabriolet προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.460 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

  • Scenic Collection 2012

Το ανανεωμένο Scenic ήρθε με ακόμη πιο κομψό design, άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες (κινητήρας βενζίνης Energy 1.2 TCe 115hp με μικτή κατανάλωση 5,9lt/100km και diesel Energy 1.6 dCi 130hp με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km) και χρήσιμη τεχνολογία αιχμής (σύστημα Visio για άνεση και ασφάλεια στον δρόμο, σύστημα Hill Start Assist για διευκόλυνση του οδηγού, έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών για άμεση πληροφόρηση, φώτα ημέρας LED).

Επιλέγοντας την έκδοση Expression από €16.740 (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης) οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από τα δωρεάν πακέτα εξοπλισμού (Family ή Easy pack) αξίας €700!

Αναλυτικά το Family Pack περιλαμβάνει:

- Αερόσακοι οροφής

- Οπτική ειδοποίηση για την πρόσδεση ζώνης του συνοδηγού και οπτική ειδοποίηση για τις πίσω ζώνες ασφαλείας

- Ενσωματωμένα αλεξήλια στα παράθυρα των πίσω θέσεων

- Φώτα στις εμπρός και πίσω πόρτες, φώτα ανάγνωσης στην 1η & 2η σειρά καθισμάτων, εσωτερικός καθρέπτης επιτήρησης των παιδιών

Αναλυτικά το Easy Pack περιλαμβάνει:

- Συρόμενη κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο

- Ηλεκτρικό χειρόφρενο

Για τις εκδόσεις Dynamic και Privilege η Renault προσφέρει όφελος €500! Επιπλέον, η diesel έκδοση 1.5 Dynamic100hp  του απερχόμενου Scenic με μικτή κατανάλωση 4,9lt/100km προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα με €20.820 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

  • Grand Scenic Collection 2012

Το νέο 7θέσιο Grand Scenic σας προσφέρει ακόμη πιο κομψό design, άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες (κινητήρας βενζίνης Energy 1.2 TCe 115hp με μικτή κατανάλωση 5,9lt/100km και diesel Energy 1.6 dCi 130hp με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km) και χρήσιμη τεχνολογία αιχμής (σύστημα Visio για άνεση και ασφάλεια στον δρόμο, σύστημα Hill Start Assist για διευκόλυνση του οδηγού, έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών για άμεση πληροφόρηση, φώτα ημέρας LED) από €19.040 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault €500 και το όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον, η diesel έκδοση 1.6 Dynamic130hp  του απερχόμενου Grand Scenic με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα με €23.520 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

  • Fluence

Με το Fluence οι επιβάτες ταξιδεύουν στην πρώτη θέση με ασύγκριτη άνεση, ποιοτικό εξοπλισμό και απίστευτη ευρυχωρία από €14.380 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Fluence προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

  • Kangoo επιβατικό

Διψάτε για περιπέτεια, έχετε διάθεση για θάλασσα ή βουνό; Το πρακτικό και άνετο Kangoo διψάει για περιπέτεια και μεταφέρει παντού τους επιβάτες του από €13.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Kangoo προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

  • Trafic επιβατικό Euro5

Με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα, κομψό σχεδιασμό, άνεση και πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους το Trafic έχει τα πάντα από €28.600 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Trafic προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως  €4.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

  • Kangoo Express Euro5

Το πρακτικό και άνετο ημιφορτηγό νέας γενιάς προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία με τιμή που ξεκινά από €13.860 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Kangoo Express προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.480 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

  • Trafic Van Euro5

Το νέο Trafic φορτώνει τα πάντα προσφέροντας εργονομία και απόλυτη άνεση από  €22.520 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Trafic Van προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €3.450 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).