Από 36.150 ευρώ η τιμή του BMW i3 στην Ελλάδα!


Μέχρι τα τέλη του 2013 στην ελληνική αγορά!

  • 23/7/2013

Όπως ανακοίνωσε το BMW Group την Τρίτη 23/7, η βασική τιμή του i3 στην Ελλάδα θα είναι στα € 36.150.

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής της γερμανικής εταιρείας αναμένεται στην ελληνική αγορά έως το τέλος του 2013.

Ο Ian Robertson, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επικεφαλής των Πωλήσεων & Μάρκετινγκ του BMW Group, δήλωσε στο Μόναχο: «Το BMW i3 προαναγγέλλει μια νέα εποχή για την ατομική μετακίνηση για το BMW Group. Σαν γνήσιο μοντέλο BMW, το BMW i3 έχει ισχυρή συναισθηματική απήχηση, εξαιρετική προϊοντική ουσία και εγγυάται γνήσια οδηγική απόλαυση. Διαθέτοντας έναν εκπρόσωπο της τεχνολογικής αιχμής σε ελκυστική τιμή θα προσφέρουμε στους πελάτες μία ασυναγώνιστη προσφορά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης».

Το BMW i3 θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 29 Ιουλίου του 2013 σε παράλληλες εκδηλώσεις ταυτόχρονα σε τρεις ηπείρους, στις μητροπολιτικές πόλεις του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Πεκίνου.

Το BMW i3 έχει υιοθετήσει μία ολιστική φιλοσοφία 360° για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των καταναλωτών στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να ικανοποιούν τις ανάγκες μετακίνησής τους με το γνήσιο, ηλεκτρικό BMW i3 – ακόμα και πέραν της αυτονομίας των 150 km.

Φόρτιση στο σπίτι: Το Wallbox (επιτοίχιος πίνακας φόρτισης), είναι η πρώτη και μοναδική λύση φόρτισης στο σπίτι που προσφέρει μία εταιρία αυτοκινήτων. Το αποκλειστικό Wallbox δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη και premium εμπειρία βιώσιμης μετακίνησης. Η φόρτιση στο σπίτι αποκτά νέα επίπεδα άνεσης και απόδοσης.

Δημόσια Φόρτιση/Ευέλικτη Μετακίνηση και Υπηρεσίες Υποστήριξης: Το BMW Group πρόκειται να συνάψει συνεργασίες με παρόχους δημόσιας φόρτισης σε όλες τις χώρες όπου λανσάρονται τα μοντέλα BMW i, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε συγκεκριμένα σημεία.

Επιπλέον, διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης όπως οι εφαρμογές ConnectedDrive και μελλοντικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, βρίσκονται σε εξέλιξη για την κάθε ευρωπαϊκή αγορά. Τέλος, οι αγοραστές του BMW i3 θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία σειρά ελκυστικών πακέτων χρηματοδότησης, leasing, ασφάλισης, σε υπηρεσίες οχημάτων και υπηρεσίες mobility *, ειδικά προσαρμοσμένες στη μοναδική φιλοσοφία του BMW i3.

* (Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες λανσάρεται το BMW i3).