BMW Mountainbike All Mountain: Υψηλό επίπεδο ντιζάιν και τεχνολογίας


Το 2013 BMW Mountainbike All Mountain εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις για όλους τους ποδηλάτες, είτε απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα βουνά και σε ορεινές διαδρομές, είτε στις πόλεις και τα ειδικά πάρκα. 

  • 18/7/2013

Το 2013 BMW Mountainbike All Mountain εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις για όλους τους ποδηλάτες, είτε απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα βουνά και σε ορεινές διαδρομές, είτε στις πόλεις και τα ειδικά πάρκα.

Το ποδήλατο είναι προϊόν συνεργασίας μηχανικών της BMW και μίας γερμανικής εταιρείας που ειδικεύεται στα ποδήλατα βουνού και παρουσιάζεται  για πρώτη φορά στη BMW Sports Collection 2013/2014 των συλλογών Lifestyle της BMW.

Όπως όλα τα ποδήλατα BMW, το BMW Mountainbike All Mountain συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με προηγμένη τεχνολογία.

Mountainbike για βουνά και πάρκα

Το BMW Mountainbike All Mountain διαθέτει ένα άριστα ρυθμισμένο πλαίσιο και ανάρτηση εμπρός/πίσω, υδρομορφοποιημένο και με ειδική επίστρωση αλουμινένιο πλαίσιο. Το ξεχωριστό ντιζάιν του οφείλεται σε μία διαδικασία παραγωγής που μέχρι πρότινος είχε εφαρμογή αποκλειστικά στην παραγωγή αυτοκινήτων. Με 30 σχέσεις, πιρούνι με λειτουργία κλειδώματος και επιλογέα Shimano XT κάνει την απότομη ανάβαση εύκολη υπόθεση.

Η πίσω ανάρτηση τεσσάρων αρθρώσεων με τεχνολογία απόσβεσης ταλαντώσεων (anti-bobbing) διασφαλίζει βέλτιστη μετάδοση ισχύος, ενώ στις κατηφόρες οι αναβάτες μπορούν να βασίζονται στα υδραυλικά δισκόφρενα για έξτρα ασφάλεια. Η άνετη ανάρτηση και το ευαίσθητο σύστημα διεύθυνσης είναι ιδανικά και για πάρκα ποδηλασίας. Με βάρος 13,4 kg και αξιόπιστη τεχνολογία Shimano XT, το ποδήλατο είναι ιδανική επιλογή για όλα τα είδη εδάφους. Το ποδήλατο είναι βαμμένο σε ματ μαύρο, με λαμπερές πράσινες πινελιές στη λεπτή σέλα, τους τροχούς της Crank Brothers και στο μοχλικό σύστημα της πίσω ανάρτησης.

Για όσους προτιμούν τις λιγότερο ορεινές διαδρομές, τα BMW Cruise Bike 2013 και Touring Bike 2013 αποτελούν την τέλεια εναλλακτική πρόταση.

Το BMW Mountainbike All Mountain διατίθεται από το δίκτυο Επισήμων Εμπόρων/ Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.