Η Ford γιορτάζει 20 χρόνια ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League


Η Ford Ευρώπης γιορτάζει 20 χρόνια σαν επίσημος εταίρος του UEFA Champions League που κορυφώνεται αύριο στον Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης 2012, στο Μόναχο της Γερμανίας.

  • 19/5/2012

Το Νέο B-MAX 'Ανοίγει τις Πόρτες του’ στην Παρέλαση του Τροπαίου

Η Ford Ευρώπης γιορτάζει 20 χρόνια σαν επίσημος εταίρος του UEFA Champions League που κορυφώνεται αύριο στον Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης 2012, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το νέο Ford B-MAX έδωσε ένα ηχηρό πανευρωπαϊκό παρόν στα διαφημιστικά στάντ τις ημέρες των προημιτελικών και ημιτελικών φάσεων της φετινής σεζόν του Champions League. Τώρα οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο από κοντά πριν λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το θρυλικό τρόπαιο του Champions League παρέλασε στο Μόναχο μέσα σε ένα Β-ΜΑΧ. Το Easy Access Door System του B-MAX με τις απεριόριστες δυνατότητες πρόσβασης στο εσωτερικό το έκανε ιδανικό για την περίσταση, καθώς οι εμπρός και οι συρόμενες πίσω πόρτες ενσωματώνουν τις κεντρικές κολόνες του αμαξώματος.

Οι φίλαθλοι είχαν επίσης την ευκαιρία να εκτιμήσουν την κορυφαία προσβασιμότητα του B-MAX με ένα διαγωνισμό πέναλτι στο UEFA Champions Festival στο Olympiapark του Μονάχου. Με τη βοήθεια της Τεχνολογίας Hawkeye αξιολογήθηκαν η ταχύτητα και ακρίβεια των σουτ τα οποία στόχευαν σε ένα αντίγραφο του λογοτύπου B-MAX, αναπαριστώντας το κορυφαίο άνοιγμα θυρών 1,5m.

Πάνω από 200 οχήματα Ford, ανάμεσα στα οποία S-MAX, Galaxy και Transit, θα αναλάβουν τη μεταφορά επισήμων και προσκεκλημένων οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την τελική αναμέτρηση  μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι, στο Fussball Arena του Μονάχου, την έδρα των Βαυαρών.

«Ο Τελικός του Champions League είναι από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θεάματα σε όλο τον κόσμο και προσελκύει ένα παγκόσμιο κοινό πολλών εκατομμυρίων θεατών» δήλωσε Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Το νέο Ford B-MAX, με το έξυπνο σύστημα θυρών του είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την έκθεση του τροπαίου, προβάλλοντας μια καθαρή εικόνα του απόλυτου βραβείου».

Η Ford είναι ο μακροβιότερος επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, υποστηρικτής του θεσμού από την πρώτη του σεζόν 1992-1993. Ως επίσημος προμηθευτής οχημάτων, η Ford έχει προσφέρει πάνω από 900 αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της σεζόν.