Η Ford Motor Ελλάς Χορηγός στο 79ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Στον φιλόξενο στίβο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά, την Πέμπτη 9 Μαΐου άνοιξε την αυλαία του το 79ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας - Ford 2013. 

  • 14/5/2013

Στον φιλόξενο στίβο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά, την Πέμπτη 9 Μαΐου άνοιξε την αυλαία του το 79ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας - Ford 2013.

Για τέσσερις ημέρες, κωπηλάτες και κωπηλάτριες των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων, Νέων κάτω των 23, Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών θα παλέψουν για μια θέση στο βάθρο προκειμένου να συγκεντρώσουν νίκες και μετάλλια για τα σωματεία που εκπροσωπούν.

Συνολικά 410 αθλητές κι αθλήτριες θα στελεχώσουν 280 πληρώματα στο τετραήμερο της πρώτης φάσης του φετινού πρωταθλήματος που τελεί υπό την σφραγίδα της Ford.

Με μόττο “Ένα Ford οδηγεί τη μέρα σου” η Ford Motor Ελλάς στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησής της, βρίσκεται στο πλευρό των αθλητριών και αθλητών της ελληνικής κωπηλασίας, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του αγνού ανταγωνισμού.

Στον χώρο φιλοξενίας που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, από τις 09:00 το πρωί οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δοκιμαστική οδήγηση στα μοντέλα Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga,και Ford Ranger σε επιλεγμένες διαδρομές της περιοχής, ενώ στη διάθεσή τους βρίσκονται και σύμβουλοι πωλήσεων από το δίκτυο επισήμων εμπόρων της Ford Motor Ελλάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στο site της ΕΚΟΦΝΣ www.kopilasia.grΚατά την διάρκεια των αγώνων 16 αθλητές κι αθλήτριες μικρής ηλικίας που έχουν επιλεγεί από τα προγράμματα ανάπτυξης της Ομοσπονδίας θα προσφέρουν εθελοντική εργασία ενώ τα απογεύματα θα παρακολουθούν προπονητικό κοινόβιο υπό την επίβλεψη της επικεφαλής του προγράμματος Ανάπτυξης Δήμητρας Γιαννιού.