Η Volvo χορηγός στο «We Love Women» στο Golden Hall


Η Volvo Car Hellas ήταν χορηγός μιας σειράς από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εμπορικό κέντρο Golden Hall της Αθήνας.

  • 7/11/2013

Η Volvo Car Hellas ήταν χορηγός μιας σειράς από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εμπορικό κέντρο Golden Hall της Αθήνας. Με κεντρικό τίτλο «We Love Women», ο μήνας Οκτώβριος ήταν αφιερωμένος στη σύγχρονη γυναίκα και όλα όσα την συγκινούν.

Οι γυναίκες όμως ενδιαφέρονται και για τη συναρπαστική και ασφαλή οδήγηση, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών. Για το λόγο αυτό, για όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ένα μοναδικό Volvo V40 Cross Country, σε ένα απίθανο καφέ χρώμα, τράβαγε σαν μαγνήτης τα γυναικεία – και όχι μόνο – βλέμματα, τοποθετημένο πάνω σε μία ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα.

Για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, οι φιλόξενοι χώροι του εμπορικού κέντρου υποδέχθηκαν χιλιάδες φίλες της ομορφιάς, του στυλ, της γυμναστικής και του αθλητισμού. Πολλά συναρπαστικά happenings τράβηξαν την προσοχή, ενώ καθημερινά, ειδικοί σε διάφορους τομείς που ενδιαφέρουν τη σύγχρονη γυναίκα, έδιναν τις συμβουλές τους και ενημέρωναν για τις νέες τάσεις στη μόδα και τη γυναικεία περιποίηση. Παράλληλα, οι επισκέπτριες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα, προσφορά καταστημάτων του Golden Hall.

Η κορυφαία στιγμή των εκδηλώσεων «We Love Women» στο Golden Hall, ήταν μία μοναδική επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά. Για αρκετές ώρες οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έζησαν σε ρυθμούς πασαρέλας. Απόλαυσαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών που φορούσαν καλλίγραμμα μοντέλα, αλλά και ένιωσαν τον «πυρετό προετοιμασίας» που πάντα προηγείται ενός τέτοιου show!