Nissan και UEFA μαζί στο Champions League


Η Nissan ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά που πέρασε την παγκόσμια συνεργασία της με το UEFA Champions League, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης του UEFA Super Cup.

  • 8/1/2015

Αυτή η συνεργασία αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει ποτέ ο ιαπωνικός όμιλος και καθιστά τη Nissan επίσημο παγκόσμιο συνεργάτη των παραπάνω ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από την περίοδο 2014 - 15 έως και την περίοδο 2017-18.

Ως επίσημος συνεργάτης, η Nissan έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις αρχικές φάσεις της διοργάνωσης, το περιεχόμενο, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή events και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.

Tο UEFA Champions League έχει τηλεθέαση που ξεπερνά τα  4 δισεκατομμύρια τηλεθεατών κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν, ενώ  η συμφωνία θα φέρει τη Nissan σε νέα ακροατήρια, έχοντας, εκτός των άλλων, το εμπορικό της σήμα συνεχώς στο προσκήνιο.

Για φέτος,

Πρεσβευτές της χορηγίας της Nissan είναι ο διεθνής μέσος της Ισπανίας και της Barcelona Andrés Iniesta και ο αρχηγός των ομάδων της Βραζιλίας και της Paris Saint-Germain Thiago Silva. Το δίδυμο πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις καταδεικνύει πως η καινοτομία είναι το κλειδί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τον  ενθουσιασμό στους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αλλά  και στους οδηγούς. Εκτός αυτού οι  Iniesta και Silva θα πραγματοποιήσουν και  μια σειρά από προσωπικές εμφανίσεις, σε εκδηλώσεις κατά τις ημέρες των αγώνων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Ιδιαίτερη απήχηση φαίνεται πως έχει στο παγκόσμιο κοινό και ο διαγωνισμός για το  Γκολ της Εβδομάδας - Goal Of The Week- που δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την υφήλιο, την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του πιο διάσημου ευρωπαϊκού τουρνουά ποδοσφαίρου. Ο διαγωνισμός φιλοξενείται τόσο στην ιστοσελίδα UEFA.com, όσο και στην ενότητα για το  UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της Nissan.

Και βέβαια ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι η παροχή αυτοκινήτων Nissan για την κάλυψη των αναγκών των διοργανωτών της UEFA των διαιτητών και των παραγόντων που βρίσκονται κάθε φορά φιλοξενούμενοι σε γήπεδο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής βρεθήκαμε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουμε από κοντά την προπόνηση της σουηδικής Μάλμοε, τελευταίου αντιπάλου του Ολυμπιακού. Εκεί μας περίμενε κι ένα Nissan Χ-Trail 1.6 Diesel 4x4 το οποίο –ως ένα από τα αυτοκίνητα υποστήριξης- κοσμούσαν τα αυτοκόλλητα του θεσμού UEFA Champions League.

X-Trail 1.6 dCi 130PS

Το εντυπωσιακό crossover με τους τεράστιους χώρους του, την επταθέσια διάταξη καθισμάτων, τον θαυμάσιο 1600άρη πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων και την εξελιγμένη του τετρακίνηση αποτελεί το καλύτερο ίσως όχημα για τέτοιου είδους «αποστολές».

Είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και πολυτελές σε όψη, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του, παραμένοντας στιβαρό και ήσυχο σε κάθε περίπτωση, καταναλώνοντας παράλληλα απόλυτα λογικές ποσότητες καυσίμου.

Εδώ να προσθέσουμε και τη συνεισφορά του συστήματος τετρακίνησης (αυτόματη τετρακίνησης, με επιλογές 2WD, 4WD, αλλά και Lock), που είναι δοκιμασμένο για την αξιοπιστία του, έχοντας βελτιωθεί στο νέο X-Trail (να σημειώσουμε και την ανθεκτικότητα του συμπλέκτη σε σκληρή χρήση στο χώμα).

Σταθερό στην άσφαλτο το SUV της Nissan, εξαιρετικό και ανθεκτικό στο χώμα, έχοντας ως παρακαταθήκη της ιστορία της εταιρείας, αλλά και την συμβολή τους συστήματος τετρακίνησης και φυσικά την απόσταση των 21 εκατοστών από το έδαφος, το X-Trail κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της UEFA.