Το VW Amarok υποστηρικτής του Πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου


Το Volkswagen Amarok ήταν ο  Υποστηρικτής του Πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου που ολοκλήρωσε στις 20 Οκτωβρίου τις αθλητικές του υποχρεώσεις για το έτος 2013 και κατέλαβε την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών στο 3ο Ελληνικό Πρωτάθλημα SUP.

  • 6/11/2013

Το Volkswagen Amarok ήταν ο  Υποστηρικτής του Πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου που ολοκλήρωσε στις 20 Οκτωβρίου τις αθλητικές του υποχρεώσεις για το έτος 2013 και κατέλαβε την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών στο 3ο Ελληνικό Πρωτάθλημα SUP.

Έχοντας κερδίσει με σχετική άνεση τους δύο πρώτους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου στη Λούτσα και στις 7 – 8 Σεπτεμβρίου  στην Άνδρο, ο Γιώργος Φράγκος συμμετείχε στον τελευταίο και μεγαλύτερο αγώνα στις 20 Οκτωβρίου στον Ισθμό της Κορίνθου - που ταυτίστηκε με την επέτειο των 120 χρόνων λειτουργίας της Διώρυγας - και παρά την αρχική άτυχη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην Πρώτη θέση της κατηγορίας Ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 3ο και τελευταίο αγώνα - που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν Σταθμός στην Ιστορία του Ελληνικού SUP,  αλλά και όλων των υπόλοιπων θαλάσσιων αθλημάτων, καθώς ταυτίστηκε με την επέτειο των 120 χρόνων λειτουργίας της Διώρυγας Κορίνθου (1893 – 2013) - υπήρχε ρεκόρ συμμετοχών (129) ανάμεσά τους  και διεθνείς.

Επίσης, ο Γιώργος Φράγκος το τριήμερο 4 – 5 – 6 Οκτωβρίου συμμετείχε σε αγώνα windsurf που διεξήχθη στη Βάρκιζα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και προκρίθηκε σαν μέλος της Εθνικής Ομάδας 2013 – 2014.

Το SUP (stand up paddle surfing) που έχει τις ρίζες του στην Πολυνησία και έχει σχέση με το surfing είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο και οι όχι και τόσο ιδιαίτερες απαιτήσεις το έχουν καταστήσει δημοφιλές γι’ αυτό και οι συμμετοχές είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Κατ’ ουσία δεν είναι ο αγώνας αλλά η προσπάθεια του καθενός να φτάσει στον τερματισμό ή η προσπάθεια ενός αναβάτη να «πιάσει» ένα κύμα και να ευχαριστηθεί την “διαδρομή» του. ’Άλλοι λοιπόν συμμετέχουν στον αγώνα για να δουν την απόσταση και να προπονηθούν, άλλοι για να βγουν πρώτοι, και άλλοι μαζί με την παρέα τους για να διασκεδάσουν.

Το Amarok είναι η απάντηση της Volkswagen στα pickup αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητες του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες και είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών του.