Volkswagen eco up! από 12.143€ με απόσυρση


Με φυσικό αέριο κίνησης (CNG).

  • 28/5/2013

Το φυσικό αέριο κίνησης CNG (Compressed Natural Gas) αποτελεί μία ρεαλιστική πρόταση αυτοκίνησης που εξασφαλίζει σημαντική μείωση τόσο στις εκπομπές ρύπων CO2 όσο και στο κόστος κίνησης ανά χιλιόμετρο.

Σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν 14,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα φυσικού αερίου εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο κινείται στους δρόμους των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Volkswagen διαθέτει 20ετή εμπειρία στην κατασκευή αυτοκινήτων με καύσιμο φυσικού αερίου CNG (Compressed Natural Gas), με την έως τώρα γκάμα της να περιλαμβάνει εκδόσεις φυσικού αερίου -κάτω από τον εμπορικό τίτλο  ECOFUEL- για τα επιβατικά μοντέλα Touran, Passat και Passat Variant.

Με την νέα προϊοντική πρόταση του eco up! η Volkswagen κληρονομεί την 20ετή εμπειρία της στην τεχνολογία κινητήρων φυσικού αερίου CNG στο up! Με το eco up! η Volkswagen ανοίγει τον δρόμο σε μία προσιτή, ουσιαστική και ρεαλιστική πρόταση αυτοκίνησης με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική Αγορά.

Από τα πλέον αποδοτικά αυτοκίνητα παγμοσμίως

Το eco up! εφοδιάζεται με τον νέο τρικίλυνδρο κινητήρα 999cc CNG απόδοσης 68PS με BlueMotion Technology. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει εντυπωσιακές αποδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το eco up! καταναλώνει 2,9 kg CNG ανά 100km ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/km CO2. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσουν το eco up! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

2,8 € ανά 100 χιλιόμετρα!

Για να γίνει αντιληπτό το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το eco up! αρκεί να ληφθεί υπ' οψην ότι τρέχουσα τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1€ (0,97€).

Με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, το eco up! απαιτεί μόλις 2,8€ για κάθε 100 χιλιόμετρα!

Αυτονομία και οικονομία χρήσης με ένα γέμισμα

Το eco up! φέρει 2 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 11kg ενώ εναλλακτικά μπορεί να κινηθεί και με βενζίνη καθώς διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10lt. Συνδυαστικά, η αυτονομία του eco up! ανέρχεται στα 580χλμ.

Το eco up! κινείται χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο κίνησης, και όταν αυτό εξαντληθεί, τότε αυτόματα χρησιμοποιεί ως καύσιμο την βενζίνη.

Κανένας συμβιβασμός σε χώρους

Ένα επιπρόσθετο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το eco up! διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του up! αναφορικά με την άνεση, την ευελιξία και την ευρυχωρία. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών παραμένει από τους κορυφαίους στην κατηγορία του με χωρητικότητα 213lt.

Βασικός εξοπλισμός

To eco up! διατίθεται σε 2-θυρη και 4-θυρη έκδοση και ενδεικτικά περιλαμβάνει στον βασικό του εξοπλισμό:

• Κάθισμα οδηγού ρυθμ. καθ’ ύψος , Πίσω κάθισμα διαιρούμενο 60/40
• Ηλεκτρομηχανικό Τιμόνι ρυθμ. σε ύψος
• Κλιματισμός Climatic
• ESP, 4 air bags (6 σημείων), Υποδοχές Isofix
• Ατσάλινες Ζάντες 14"
• Ηλεκτρικά παράθυρα, Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
• RCD 215 / mp3 / 2 ηχεία
• Easy Entry με μνήμη για το κάθισμα του οδηγού (2-θυρη έκδοση)

Τιμές

Το eco up! προσφέρει όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές:

eco up! 1.0 68PS CNG BMT

2-θυρο

4-θυρο

Λιανική τιμή

13.100€

13.480€

Όφελος Απόσυρσης

957€

960€

Λιανική τιμή με απόσυρση

12.143€

12.520€

Περιφερειακές υπηρεσίες up!

Όπως και στην υπόλοιπη γκάμα του up! έτσι και για το eco up! η Kosmocar προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες

  • Χρηματοδοτικό πρόγραμμα easy up!
  • Προκαθορισμένες τιμές service (κουπόνια service up!)