Τα πρώτα σκίτσα και στοιχεία για το νέο Kia Forte


ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΕΣΤΟ LAS VEGAS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ CES ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ DETROIT ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ NAIΑS. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ «ΤΟΠΙΚΟ» ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

  • 11/1/2018

Ένα από αυτά είναι το νέο Forte το οποίο αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα sedan στην βορειοαμερικανική αγορά. Τα επιβατικά τριών όγκων ακόμα κρατούν τις πωλήσεις τους (σε αντίθεση με την Ευρώπη και τον παροξυσμό με τα SUV) και η Kia έδωσε τα πρώτα σκίτσα για το νέο Forte. Σχεδιαστικά το αμάξωμα θα υιοθετεί πολλά στοιχεία από το ελκυστικό Stinger και θα μοιάζει περισσότερα με ένα fastback παρά με ένα κλασικό τετράθυρο.

Μπροστά επικρατεί η χαρακτηριστική μάσκα της μάρκας, ενώ τα LED στους προβολείς δημιουργούν ένα πρωτότυπο σχήμα. Στο εσωτερικό διακρίνεται μία κεντρική οθόνη αφής που προεξέχει από το ταμπλό (όπως στα πιο τελευταία μοντέλα της Kia, π.χ. το Stonic) και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε υπάρχει μία σπορτίφ διάθεση. Το νέο Forte θα διαθέτει νέας γενιάς infotainment και μηχανικά σύνολα που δοκιμάζονται ήδη στα άλλα μοντέλα της μάρκας. Η πρεμιέρα του έχει προγραμματισθεί στις 15 Ιανουαρίου στο Detroit. Ν.Μ.